Uw landelijke keuken op maat bij de Bosbeke

De keuken is een onmisbare ruimte in ieders woning. Het is uitgegroeid tot een ware ontmoetingsplek. U kookt er niet alleen, maar geniet er ook van een gezellig samenzijn met  gezin of gasten. Een aperitief met vrienden terwijl het diner gezellig op het fornuis pruttelt, wie geniet er niet van? 

Velen hebben bovendien goede herinnereingen aan de keuken. Grootmoeders keuken spreekt dan ook nog bij velen tot de verbeelding en roept een warme, nostalgische herinnering op. Daarom kiezen nog steeds veel mensen voor die eerder warme traditionele, landelijke keuken. Bij de Bosbeke bent u alvast aan het juiste adres voor een landelijke keuken op maat van uw stijl en budget. 

 

 

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak bij de Bosbeke. Wij ontwerpen samen met jou de landelijke keuken van je dromen!
Landelijke eiken keuken op maat bij de Bosbeke

Een landelijke keuken op maat

Geen twee keukens zijn identiek. Niet iedereen heeft namelijk evenveel beschikbare ruimte of budget. Het is dan ook belangrijk dat u uw landelijke keuken op maat laat ontwerpen en vervaardigen. Dat is alvast wat wij geloven bij de Bosbeke.

In eerste instantie gaan we luisteren naar jouw wensen. Hoe zie jij de keuken van uw dromen? Waar hecht jij belang aan? Wat wilt u gaan doen in de keuken? Wilt u deze ruimte strikt gebruiken voor het koken, of wordt het een leefruimte? Welke toestellen vindt u onmisbaar? Wat denkt u over een kookeiland?

de Bosbeke ontwerpt uw landelijke keuken

Wanneer u voor uzelf hebt uitgemaakt hoe uw nieuwe landelijke keuken er moet uitzien en dit duidelijk gemaakt heeft aan ons designteam, gaan wij aan de slag. We voegen alle input samen in een gratis ontwerp dat we vervolgens samen overlopen. Vervolgens gaat de Bosbeke uw droomkeuken volledig op maat maken uit het beste massieve eikenhout. Ook voor de installatie bent u bij ons aan het juiste adres. 

We kennen het belang van uw keuken en daarom zorgt de Bosbeke ervoor dat hij voldoet aan al uw eisen. Zo zijn we er ons van bewust dat  rustieke, landelijke keuken in de eerste plaats moet passen bij de stijl van u woning, maar zeker ook functioneel moet zijn. Hieronder hebben we nog een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet.

 

 

  • Modern en landelijk: uw keuken op maat bij de Bosbeke
  • Landelijke keukens uit natuursteen en eik - de Bosbeke

Een landelijke keuken: een aantal aandachtspunten

Een landelijke keuken hoeft niet per se ouwbollig of puur traditioneel te zijn. Een aantal kleine aandachtspunten zorgen ervoor dat uw keuken in landelijke stijl toch modern oogt en zeer functioneel blijft. 

  1. Denk na over een kookeiland in uw landelijke keuken. Een tradtionele keuken kan moderne eigenschappen hebben. Denk maar aan een centraal kookeiland .Dit creëert de nodige ruimte om te koken, eten en leven. Enkele klassieke toetsen zorgen ervoor dat het landelijk karakter te allen tijde bewaard blijft. 

  2. Denk goed na over het materiaal waarin uw landelijke keuken vervaardigd werd: massieve eik straalt duurzaamheid, kwaliteit, karakter en warmte uit. De perfecte combinatie voor een gezellige keuken. Andere natuurlijke materialen, zoals natuursteen, maken het plaatje compleet. Stuk voor stuk versterken ze het rustieke karakter van de keuken. Deze materialen zijn bovendien makkelijk te onderhouden.

  3. We kunnen niet genoeg benadrukken dat 'landelijke keuken' geen synoniem meer is van 'oude keuken', 'saaie keuken'. Een moderne landelijke keuken heeft dat rustieke karakter, maar combineert het met de modernste toestellen, technieken en decoratie. Hieronder vindt u daar enkele prachtige voorbeelden van. Deze keukens werden stuk voor stuk ontwerpen en vervaardgid bij de Bosbeke:  

 

  • de Bosbeke ontwerpt uw landelijke keuken
  • Landelijke keukens kunnen ook modern zijn - de Bosbeke
  • Rustiek en landelijk, maar toch modern - de Bosbeke