Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een interieuradviseur/toonzaalverkoper

Witte moderne landelijke keuken

Deze keuken bewijst dat een moderne inrichting en landelijke stijl hand in hand kunnen gaan. Het levert een zeer functionele keuken op die beschikt over de modernste gemakken en toestellen. Het eikenhout is voornamelijk wit gebeitst, maar toch zijn er ook warme toetsen van de natuurlijke kleur van het hout voorzien. Dit zorgt voor een zeer gezellige keuken die uitnodigt om lekker te kokerellen.

De grote ramen zorgen voor genoeg natuurlijk licht, terwijl de op maat gemaakte eikenhouten tafel uitzicht geeft op de mooie tuin. Achter het kookeiland zit voldoende ingebouwde kastruimte om al jouw kookspullen een eigen plekje te geven. Zo hou je de keuken netjes.

Een moderne keuken beschikt over een kookeiland

Zoals het een eigentijdse keuken betaamt, beschikt ook deze moderne keuken in landelijke stijl over een kookeiland. In dit geval vind je zowel het kook- als afwasgedeelte in het eiland terug. Dit zorgt ervoor dat je alles dicht bij de hand hebt.

Het natuurstenen werkblad zorgt, samen met het eikenhout, voor die perfecte natuurlijke look.

Contacteer de Bosbeke voor uw droomkeuken

Liet jij je inspireren door deze moderne keuken uit massieve eik? Aarzel dan niet en contacteer De Bosbeke vandaag nog. Wij zetten ons ontwerpteam graag aan het werk om de keuken van jouw dromen te ontwerpen. Wij luisteren graag naar je wensen en bezorgen jou een voorstel op maat.

Je contacteert ons eenvoudig via 051 304 331info@debosbeke.be of onderstaand contactformulier.

Keukens naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!