Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Ruime, landelijke keuken met eiland

Welkom in deze prachtige, landelijke open keuken met eiland. Door de combinatie van eikenhout, natuursteen en zwart metalen handvaten creëerden we hier een landelijke, toch moderne look. In het kookgedeelte integreerden we het imposante fornuis met oven. Het werkblad van natuursteen en de donkergrijze tegelwand zijn erg onderhoudsvriendelijk, een echt plezier om aan te kokkerellen!

Voor dit gezin was vooral opbergruimte een echte must. En dat hebben ze hier in overvloed. Aan lades, opbergkasten, en uitschuifkasten geen gebrek. De eikenhouten ladder maakt het mogelijk om elke ruimte te benutten en weinig gebruikte keukenapparaten hoog op te bergen.

De keuken is een centrale plek in deze woonst, dus was het ook erg belangrijk om hier zitruimte te creëren. De krant lezen, huiswerk maken of helpen bij het koken, kan zowel aan het kookeiland zelf als aan de ruime eikenhouten tafel. De onderhoudsvriendelijke natuursteen werd doorgetrokken naar het keukeneiland en de geïntegreerde gootstenen. Stopcontacten werden netjes ingewerkt. Kortom, een prachtige maar vooral praktische, landelijke keuken waarin naar hartelust kan genoten worden!

Keukens naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!