Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een interieuradviseur/toonzaalverkoper

Stijlvolle landelijke keuken

In deze lichtrijke ruimte creëerden we een open keuken met een gezellige, landelijke toets. De combinatie van Europese eik, graniet en lichte mozaïektegeltjes werd een echte voltreffer! Aan het keukenblad zelf voorzagen we ruimte voor 2 personen. Ideaal voor het ontbijt of om ’s avonds gezellig bij te praten tijdens het kokerellen. Meer plaats nodig? Je bent in deze open ruimte nooit veraf van het gezellige eetgebeuren aan de eettafel! 

Merk zeker ook de ruime opbergmogelijkheden van deze keuken op! In de ruime en praktisch ingerichte kasten kan je gemakkelijk al je keukengerief kwijt. De lange, smalle opbergkast is ideaal voor het opbergen van voedingswaren. Ook de keukentoestellen werden netjes ingewerkt in deze eikenhouten keuken.

Tot in de details

Ook in deze realisatie hebben we met alle details rekening gehouden. In samenspraak met de klant zorgden we op de juiste plaatsen voor voldoende stopcontacten. We zorgden ervoor dat ze mooi geïntegreerd werden in de afwerking van deze keuken. In het werkblad maakten we ruimte voor een afdruipzone. Altijd handig tijdens het afwassen!

Fan van landelijke keukens? Ontdek hier meer realisaties!

Keukens, Totaalinrichting naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!