Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een interieuradviseur/toonzaalverkoper

Stijlvolle, industriële, eiken keuken met lederaccenten

Deze keuken vormt de perfecte harmonie van een aantal gewilde stijlkenmerken: de moderne industriële look en een klassieke houten keuken.

Door het gebruik van eikenhout gaan we met de Bosbeke voor de ongeëvenaarde kwaliteit van eik, terwijl de lichte kleur een moderne sfeer in de keuken brengt. De zwarte accenten in de handgrepen, wasbak en het werkblad zorgen voor een industriële, stijlvolle look.

Omdat de keuken een onderdeel is van de leefruimte, hebben we ervoor gekozen de industriële stijl van de woonkamer door te trekken door middel van lederen stoelen en -zetels. Het cognackleur sluit dan weer perfect aan bij de kleuren van de keuken maar toch wordt het hout/zwarte doorbroken.

De combinatie van schoonheid en functionaliteit

Deze keuken verleidt jou niet alleen met haar schoonheid, maar ook met een zeer hoge functionaliteit.

Er zijn een resem aan kasten en opbergmogelijkheden voorzien. De schuifkasten aan de zijkant werken plaatsbesparend, maar bieden terzelfdertijd toch heel wat opslagruimte. Daarnaast bevat de lange kast heel wat aparte lades die voldoende diep zijn om heel wat in kwijt te kunnen.

Door de ruimte aan het eiland kan je samen met jouw gasten het aperitief starten terwijl je de laatste hand legt aan het eten. Daarna schuif je mee aan de tafel die volledig meegaat in de stijl van jouw keuken.

Ben je fan van deze harmonieuze keuken? Contacteer de bosbeke vrijblijvend en we bekijken samen de mogelijkheden voor de keuken van jouw dromen.

Keukens naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!