Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een interieuradviseur/toonzaalverkoper

Moderne open keuken met landelijke toets

Deze eikenhouten keuken werd – zoals steeds – volledig op maat gemaakt in samenspraak met onze klanten. Dit resulteerde in een keuken die het beste van twee verschillende stijlen combineert: de strakke lijnen en het contrast van een moderne keuken, met de landelijke uitstraling van het massieve Europese eikenhout.

Deze keuken geeft een open-, ruim gevoel en beschikt over de modernste toestellen, stuk voor stuk naadloos in het geheel verwerkt.

Open keuken uit eikenhout

Een moderne keuken kan wel degelijk bestaan uit klassieke materialen, zoals massieve eik en natuursteen. Dat bewijst deze keuken als geen ander. De strakke lijnen, het grote eiland met zitgedeelte en het contrast tussen de witte kasten en donkere vloer geven deze keuken een moderne look.

De kookplaat, oven, koelkast en andere toestellen werden bovendien perfect verwerkt en zijn naadloos ingebouwd. Zo beschik je over al de nodige functionaliteiten om gezellig te kokerellen.

Moderne keuken in landelijke stijl

De tijd dat je een keuze moest maken tussen modern of landelijk ligt al ver achter ons. Deze keuken bewijst dat beiden perfect samen gaan. De landelijke setting wordt hier versterkt door de warme uitstraling van het massieve eikenhout. Bovendien zorgt de houten balk boven de kookplaat voor die typische landelijke look.

De inbouwkast in natuurlijke houttinten maakt het landelijke gevoel compleet en wordt verder aangevuld met inbouwkasten die zorgen voor voldoende opbergruimte. Zo kan je steeds aan het werk in een opgeruimde keuken waar alles een plekje heeft.

Contacteer de Bosbeke voor een keuken op maat

Inspiratie opgedaan door het zien van deze moderne keuken? Aarzel dan niet en neem volledig vrijblijvend contact op met het team van de Bosbeke. Wij luisteren graag naar jouw wensen en overlopen vervolgens de mogelijkheden samen met jou. Wij bieden keuken op maat van ieders wensen en budget.

Keukens naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!