Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Vintage, landelijke, eiken keuken

Deze vintage keuken is dé centrale leefruimte van de woning waar het supergezellig vertoeven is! De L-vormige keuken biedt een prachtig zicht en onmiddellijke toegang tot de keuken. Ideaal voor wie graag tuinfeestjes organiseert. Door in een L-vorm te werken en een bijpassende, imposante servieskast tegen de overgebleven wand te voorzien, lieten we geen enkel plaatsje onbenut. De combinatie van Europese eik en graniet maken van deze ruimte een erg praktische, warme keuken. Het toevoegen van de zwarte handgrepen geeft een landelijke toets aan het geheel.

Naast de ruime mogelijkheden om al jouw keukentools netjes weg te bergen, voorzagen we ook voldoende plaats om praktische en decoratieve elementen uit te stallen. Boven het authentieke fornuis plaatsten we een rail waaraan het keukenmateriaal bevestigd kan worden. Op de eikenhouten legplanken is voldoende ruimte voor jouw kookboeken en andere benodigdheden. Ook op de servieskast kunnen leuke decoratieve elementen een plaatsje krijgen.

De sfeerverlichting op specifieke plaatsen zoals in de servieskast en onder de legplanken maken deze keuken helemaal af! Fan dit type keukens? Ontdek hier gelijkaardige realisaties!

Keukens, Totaalinrichting naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!