Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een interieuradviseur/toonzaalverkoper

Landelijke eikenhouten keuken

Zie jij jezelf al kokerellen in deze prachtige eikenhouten keuken? Wij alvast wel! Want geef toe, deze gezellige ruimte nodigt uit tot cosy avonden met vrienden, zondagse baknamiddagen met de kids of een romantische tête-à-téte met z’n tweetjes. Plaats genoeg om optimaal te kunnen genieten!

In dit project kozen we voor de gezellige warmte van Europese eik, gecombineerd met het gebruiksgemak van een granieten werkblad. De zwarte handgrepen en authentieke kraan voegen een landelijke, traditionele toets toe aan het geheel. Door het zitgedeelte voor 4 personen te combineren met het werkblad, zorgen we ervoor dat je als kok nooit iets hoeft te missen van het gezellige eetgebeuren.

Naast gezellig, is deze keuken vooral ook erg praktisch. We maakten van elk hoekje gebruik om er extra opbergruimte van te maken. Want daar heb je er nooit genoeg van, toch? Een bijkomende troef is de erg ruime, dubbele wasbak. Daarnaast voorzagen we voldoende ruimte om jouw keukentoestellen netjes in te bouwen. De bijpassende eikenhouten deuren maken van deze keuken een echt pareltje!

Fan van dit type keukens? Ontdek hier meer landelijke keukens!

Keukens, Totaalinrichting naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!