De Bosbeke is in verlof van 16 juli t.e.m. 8 augustus.

De Bosbeke

De Bosbeke: passie voor hout

Passie voor hout

Het verhaal van de Bosbeke in Ingelmunster begint bij vier broers met een gedeelde passie voor hout. In 1962 richtten ze een zetelfabriek op waar voorheen café De Bosbeke stond. Zetelfabriek De Bosbeke was geboren en huisvestte het atelier van Etienne, Guido, Maurice en Wilfried Callewaert in de Rozestraat.

Toen al werkten ze het liefst met eikenhout en dat is vandaag nog steeds zo. Nu, enkele decennia later, zijn het de zonen van Maurice en Wilfried die het familiebedrijf runnen. Alleen het eindproduct wijzigde. Zo hebben zetels intussen plaats geruimd voor op maat gemaakte keukens, badkamers, dressings, deuren en tafels.

Persoonlijke begeleiding

De vier Callewaerts bouwden de afgelopen jaren een rijke expertise op in hun vakgebied. Ze begeleiden je dan ook met enthousiasme en kennis van zaken doorheen je project.
Van het opdoen van de juiste inspiratie tot het ontwerp en de materiaalkeuze. Om het volledige project uiteindelijk met oog voor de kleinste details perfect af te werken.
Showroom De Bosbeke Ingelmunster
De Bosbeke: duurzame massieve eik

Duurzame massieve eik

Elk meubel, elke keuken van De Bosbeke wordt vervaardigd uit massieve Europese eik. De Bosbeke hecht veel belang aan kwaliteit en herkomst van haar materialen. Alles wordt dan ook eerst uitvoerig getest op zijn duurzaamheid en moet voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

“Met De Bosbeke leggen we ons toe op duurzaam vakmanschap. 

In ons atelier in Ingelmunster gaan we nog echt ambachtelijk te werk. 

Bomen komen binnen als stammen en verlaten ons atelier als stijlvolle meubelen.”
– Andy Callewaert, de Bosbeke

Doe inspiratie op

Bezoek onze showroom

We kunnen nog zoveel mooie foto’s nemen, maar ons vakmanschap voel je pas echt als je binnenspringt in onze showroom in Ingelmunster. We tonen je graag onze eerdere realisaties en lichten je graag toe hoe we tewerk gaan. Wil je er zeker van zijn dat we alle tijd voor je kunnen uittrekken? Maak dan een afspraak.

Download onze folder of vraag het inspiratieboek aan

Wil je in alle rust meer weten over ons en hoe wij te werk gaan? Download onze folder of vraag ons inspiratieboek aan en laat je inspireren op elk moment. Geen internetconnectie nodig!

Folder De Bosbeke

Laat je inspireren