Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Moderne landelijke keuken met natuursteen

Deze keuken bewijst dat je niet hoeft te kiezen tussen een moderne keuken of een klassieke, ietwat landelijke stijl. Beiden zijn moeiteloos te combineren door gebruik te maken van moderne toestellen en natuurlijke materialen. Hier kozen we – zoals steeds bij de Bosbeke – voor massief Europees eikenhout en natuursteen. Het contrast tussen de lichte houtkleur en de donkere steentinten zorgt voor een zeer moderne look.

Een moderne eiken keuken met keukeneiland

Zoals het een moderne en ruime keuken betaamt, beschikt ook deze eikenhouten keuken over een keukeneiland. Hierin werd voldoende opbergruimte voorzien, maar ook de afwasbak verwerkt. Daarbovenop loopt de keukentafel meteen door in het kookeiland. Dit zorgt ervoor dat je jouw gasten steeds dicht bij jou hebt wanneer je aan het kokerellen bent.

Als klap op de vuurpeil beschikt het kookeiland hier ook over een leuk extraatje: een ingebouwd rek waarin je moeiteloos jouw mooiste flessen een prominente plek kan geven.

Moderne keuken met alles erop en eraan

Deze moderne keuken biedt mens én dier alles wat hun hartje behoeft: voldoende beweegruimte, een ruim kookfornuis, moderne toestellen (zoals een vaatwasmachine, oven en microgolfoven) en opbergruimte. Bovendien werd alles feilloos weggewerkt. Zo is de koelkast eenvoudig ingebouwd in één van de massief eikenhouten kasten.

Moderne keukens zijn bovendien leefkeukens. Jij en je gezin of gasten kunnen makkelijk allen samen koken, eten of bijkletsen aan de keukentafel die rechtstreeks verbonden is aan het kookeiland.

Interesse in een modern landelijke keuken? Contacteer de Bosbeke.

Heb je ook jouw oog laten vallen op deze keuken en zie je een gelijkaardige opstelling zitten bij je thuis? Aarzel dan niet en contacteer de Bosbeke vrijblijvend via het formulier hieronder. Wij bezorgen jou graag een volledig gratis en vrijblijvend voorstel of bespreken graag de mogelijkheden verder in detail.

Keukens naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!