Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Warme landelijke eikenhouten keuken

In deze warme eikenhouten keuken is het heerlijk vertoeven! Bij het ontwerpen van deze keuken hielden we rekening met de landelijke stijl van het huis. De gezellige sfeer werd tot in de keuken doorgetrokken.

Het granieten werkblad kreeg een ruwe look, en in combinatie met het eikenhout zorgt het voor een typisch landelijke uitstraling. De zwarte grepen en andere elementen vormen de nodige accenten in de ruimte. En had je de oven al gespot? Een echte eye-catcher die bijdraagt aan de authenticiteit van de keuken!

Optimale opbergsystemen zijn belangrijk. De keuken werd daarom voorzien van handige lades en praktisch ingerichte kasten om al het nodige materiaal in kwijt te raken. Zo creëerden we rust en orde. Laat dat onverwacht bezoek maar komen!

Aan het keukeneiland werd plaats gemaakt om twee stoelen te zetten, voor een gezellig samenzijn tijdens het koken of het ontbijt met alles binnen handbereik. Is er meer volk? Een stapje verder bevindt zich het eetgedeelte met voldoende plaats, die toch een inkijk in de keuken geeft.

Interesse in dit type keuken? Bekijk andere realisaties van landelijke keukens!

 

Keukens naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!