Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Moderne eikenhouten keuken met een landelijke toets

Een unieke ruimte vraagt om een unieke keuken! Voor dit project deden we inspiratie op in het lijnenspel van deze prachtige woning. We combineerden de warme uitstraling van Europese eik met het stoere karakter van graniet. De talrijke zwarte accenten in deze keuken voegen een strakke toets toe aan het geheel. Voeg hier nog enkele authentieke elementen, zoals de gouden kraan, aan toe en je krijgt een pracht van een keuken!

Aansluitend op het ruime granieten werkblad, creëerden we een verhoogd zitgedeelte voor 4 personen. Op die manier ben je als kok nooit veraf van het gezellige eetgebeuren! Daarbij hoef je geen extra ruimte voor een keukentafel meer te voorzien in de ruimte. De ruime, dubbele granieten wasbak met afdruipzone geven jou voldoende ruimte om af te wassen.

Er zijn nog heel wat andere uniciteiten te ontdekken in deze keuken. Zo verwerkten we de kookplaat in het granieten werkblad om een mooi, doorlopend geheel te behouden. Aan de schuin gebogen muur, plaatsten we een gebogen kastgedeelte. Zo lieten we geen enkele potentiële opbergruimte verloren gegaan. Want daar heb je er nooit genoeg van, toch?

Wens jij ook een moderne keuken in jouw woning? Neem contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om samen met jou je droomkeuken te ontwerpen!

Totaalinrichting, Keukens naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!