Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een interieuradviseur/toonzaalverkoper

Landelijke keuken met natuursteen

Deze statige keuken werd een echte eyecather in deze prachtige, landelijke woning. De hoge ruimte met houten balken vraagt om een robuust, maar toch gezellige kookgedeelte. Dit bekwamen we door het combineren van warme Europese eik met een stevig natuurstenen werkblad. De gekartelde houten afwerking van het eikenhout heeft een extra stoer karakter. Door enkele authentieke elementen toe te voegen (de klassieke kraan met extra sproeikop, het statige fornuis, de glanzende mozaïektegels, de zwarte handgrepen), maakten we er toch een verfijnd geheel van.

Deze keuken met eiland biedt ook heel wat opbergruimte waar je al je keukenspullen netjes in kwijt kan. Zo voorzagen we aan beide kanten van het fornuis een kolomkast waarin kruiden opgeborgen kunnen worden. De keukentoestellen, zoals de koelkast, werden netjes weggewerkt in het geheel. Voor de wijnliefhebbers onder ons creëerden we een ruimte waar je enkele wijnflessen kan stockeren. Niet alleen handig, maar decoratief ook erg mooi!

Ook bij het ontwerp van het kookeiland stond het gebruiksgemak centraal. De ruime gootsteen werd verdeeld in twee delen en er werden afdruipgleuven toegevoegd aan het eiland om afwassen te vergemakkelijken. Na het afdrogen kunnen de keukenhanddoeken drogen aan de daarvoor voorziene haken.

De bijpassende keukendeur en eettafel in Europese eik maken van deze realisatie een echt pareltje! Ook fan van landelijke keukens? Ontdek hier al onze landelijke realisaties!

Keukens, Totaalinrichting naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!