Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Moderne keuken met industriële en landelijke toets

Velen hebben het gevoel dat bij een nieuwe keuken ofwel efficientie, ofwel design voorop gaat. Niets is echter minder waar en dat bewijst deze ruime, stijlvolle en praktische designkeuken. Een keuken kan wel degelijk efficientie en design combineren. In deze eiken keuken maakt De Bosbeke van verschillende elementen een harmonieus geheel.

Kastruimte in overvloed

Deze keuken biedt zeer veel opbergruime door het grote aantal kasten en lades. Ook in het kookeiland zijn heel wat kasten verwerkt. Geen ruimte blijft zo onbenut. Lees hier meer tips over hoe je efficiënt kan omspringen met opbergruimte in de keuken.

Daarnaast oogt deze keuken steeds opgeruimd, doordat een deel van het aanrecht eenvoudig kan worden afgeschermd achter de schuifdeuren van de kast. Zo hoef je stiekem niet steeds alles op te ruimen om de keuken net te laten ogen. Je kan gerust wat voorwerpen laten staan op het aanrecht, maar ze toch aan het zicht onttrekken. Zo oogt alles steeds clean, opgeruimd en zijn er geen storende elementen zichtbaar.

Modern, landelijk en industrieel

Het lichte eikenhout, in combinatie met de greeploze afwerking van de kasten, geeft deze eikenhouten keuken een moderne uitstraling en zet toch de kwaliteit van de massieve Europese eik centraal.

Het prachtige natuurstenen werkblad zorgt dan weer voor het landelijke, natuurlijke gevoel door de ruwe afwerking, waardoor ze haar natuurlijke vorm behoudt. Het ongelijke en robuuste wordt hier gecombineerd met een stijlvolle kleur dat meteen een toets van industrieel design meegeeft aan deze keuken.

U wilt in uw keuken ook verschillende elementen en stijlen laten samenvloeien?

Contacteer de Bosbeke vandaag nog voor een vrijblijvend voorstel. Samen met jou bekijken we uw wensen en noden om zo tot uw ideale keuken te komen.

Stuur ons een mail via info@debosbeke.be, bel ons +32 (0)51 304 331 of vul ons contactformulier in.

Keukens naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!