Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een interieuradviseur/toonzaalverkoper

Laag eikenhouten meubel met inbouwcassette

De Bosbeke vervaardigt uw kasten op maat

Bij de Bosbeke gaan we geen klus uit de weg. Al meer dan een halve eeuw, sinds 1963 om precies te zijn, vervaardigen wij meubels, keukens en kasten uit kwalitatieve massieve eik en dit volledig op maat. Onze kasten bieden niet alleen opbergruimte, wij passen ze ook aan aan de stijl van uw interieur. Modern en strak of eerder landelijk en traditioneel? Bij de Bosbeke bezorgen wij u een kast op maat.

Kasten vinden we in alle maten en voor de meest uiteenlopende toepassingen. Hieronder geven we u graag een overzicht van de mogelijkheden bij de Bosbeke.

Keukenkasten op maat

De Bosbeke staat bij velen bekend voor haar op maat gemaakte eikenhouten keukens. Wij leverden doorheen de afgelopen decennia dan ook keukens af in verschillende stijlen, vormen en maten. Groot, klein, modern, traditioneel, landelijk, met of zonder kookeiland… De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Een keuken hoort in de eerste plaats een gebruiksvriendelijke ruimte te zijn. U wil al uw kookspullen een eigen plek geven en toch alles bij de hand houden. Genoeg opbergruimte voorzien, ook al beschikt u over een kleine ruimte, kan met onze keukenkasten op maat. Wij geven alles een plaats.

De Bosbeke vervaardigt uw kasten op maat 1

Eikenhouten TV kast op maat

In veel woonkamers is de televisie nog steeds het toestel dat alle aandacht opeist en het gezin ’s avonds samenbrengt. Toch is het al lang niet meer een toestel dat enkel gebruikt wordt voor het bekijken van het dagelijkse nieuwsbulletin. Netflix en andere streamingdiensten bekijken, DVD’s afspelen, gamen, YouTube video’s streamen, foto’s bekijken… Wat je vandaag met een televisie kan is bijna niet meer bij te houden.

Al deze toepassingen zorgen ervoor dat een televisiemeubel veel verschillende toestellen en media een plaats moet geven. Kiezen voor een TV meubel op maat is hierbij de beste oplossing. Zo bent u zeker dat u een meubel vindt dat past bij uw behoeften en stijl. Extra tips voor de keuze van het gepaste televisiemeubel vind u hier.

Boekenkast op maat

Een boekenkast zorgt voor een warme sfeer. Het is het perfecte meubel om uw collectie boeken en tijdschriften een plaats te geven en nodigt uit ze af en toe ter hand te nemen. Een eigen bibliotheek, leeskamer of gewoon in de woonkamer. Vaak wordt een boekenkast op maat gemaakt om een ruimte zo optimaal mogelijk in te richten.

Een bijkomend voordeel van een boekenkast op maat is dat u zelf bepaalt hoe die ingedeeld wordt. Zo kunt u niet alleen uw boeken, maar ook DVD’s of decoratiestukken etaleren. U vindt voorbeelden van eikenhouten boekenkasten op maat in onze gerealiseerde projecten en we weidden er eerder al een blogpost aan.

Badkamerkasten op maat

Ook in uw badkamer wilt u alles gemakkelijk een plaats kunnen geven. Een badkamer waarin handdoeken, make-up en schoonheidsartikelen rondslingeren is namelijk allesbehalve rustgevend. Toch is dat vooral de bedoeling van uw badkamer: tot rust komen. Genoeg opbergruimte voorzien is dan ook héél belangrijk.

Bij de Bosbeke hebben we een lange ervaring met het vervaardigen van badkamermeubels op maat. Wij leverden eerder verschillende kasten op maat, gaande van kolom- en spiegelkasten, tot badmeubels met wastafel en legplanken. U vindt enkele voorbeelden in onze gerealiseerde projecten.

Eiken badkamer

Kledingkasten en dressings op maat

De juiste kledingkasten kiezen is niet eenvoudig. Er zijn dan ook veel mogelijkheden. U kan ervoor kiezen een volledige ruimte in te richten als dressing. Of u gaat voor kleerkasten in uw slaapkamer. Veelal is het handig de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Een kast onder een aflopend plafond of in een hoek kan veel ruimte winnen.

Ook met het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van kleerkasten en dressings op maat hebben we bij de Bosbeke ruime ervaring. Laat u inspireren door onze eerdere realisaties of deze blogpost.

Eiken dressoirs en inbouwkasten

Zoekt u een barkast op maat of eerder een dressoir? Wilt u een nis gebruiken voor een inbouwkast? Ook dit zijn opdrachten waar we bij de Bosbeke raad mee weten.

Kortom: er is geen kast die we niet op maat kunnen ontwerpen en vervaardigen. Al onze realisaties werden ontworpen door ons eigen creatieve ontwerpteam en dit in samenspraak met de klant.

De Bosbeke Ingelmunster: massief eiken vakmanschap

De Bosbeke verzorgt al het meubelschrijnwerk voor je woning. Welke stijl je ook verkiest, bij ons kan je terecht voor een totaalconcept- van keukens en binnendeuren tot tafels, kasten en dressings. Al ons maatwerk wordt vervaardigd uit massieve, Europese eik van topkwaliteit. We zorgen dat het plaatje volledig klopt: zo realiseren we samen het interieur van uw dromen!

Bekijk ook onze andere tips...

Folder De Bosbeke

Wil je in alle rust meer weten over ons en hoe wij te werk gaan? Download onze folder, en laat je inspireren op elk moment. Geen internetconnectie nodig!