Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een interieuradviseur/toonzaalverkoper

Witte keuken met eiken hoekkast

Hoe benut u de opbergruimte in uw keuken optimaal?

In ruimtes waar u veel verschillende spullen nodig heeft, gaat u best zo efficiënt mogelijk om met de beschikbare opbergruimte. Dit is absoluut het geval in de keuken. Potten, pannen, bestek, borden, broodrooster, microgolf oven, kruiden, vuilbak… Het lijstje spullen dat u een plek moet kunnen geven is vrijwel eindeloos.

Een keuken waarin alles zomaar rondslingert, nodigt niet uit en is moeilijker schoon te maken. Daarom lijsten wij graag enkele tips voor u op.

Zo efficiënt mogelijk omspringen met opbergruimte in uw keuken

Niet iedereen beschikt over voldoende ruimte om eindeloos veel kastruimte te voorzien in de keuken. Daarom moet er soms creatief omgesprongen worden met de creatie van opbergruimte. De eerste oplossing is meteen ook de meest voor de hand liggende: kies een op maat gemaakte keuken.

Bij de Bosbeke werken we al decennialang op maat van onze klanten. Zo bent u steeds zeker dat u geen hoekjes of kantjes onbenut laat. Onze keukens uit massief Franse eik zijn bovendien duurzaam en kunnen alle stijlen aan: zowel klassiek als modern. Bij ons kiest u zelf hoe diep, hoog en breed u de kasten in uw keuken of werkbladen maakt. Gaat u voor een kookeiland of kiest u voor extra legplanken? Het zijn maar enkele ideeën die extra opbergruimte kunnen creëren.

Diepere kasten creëren meer opbergruimte

Wanneer mogelijk, kiest u beter voor diepe kasten. Vroeger was dit niet aan te raden, aangezien u spullen achterin de kast niet makkelijk kon bereiken. Moderne keukens beschikken nu echter steeds over de mogelijkheid om te kiezen voor uitschuifbare lades in alle maten. Op die manier kunt u nu ook uw grotere spullen kwijt in een ladekast.

Hoge, lage, horizontaal- of verticaal gepositioneerde kasten, klein of groot, diep of kort… Elke kast kan uitgerust worden met een handig uitschuifbare lade. Hierdoor bewaart u steeds het overzicht in uw kasten en kunt u overal makkelijk bij.

Ga voor hoekkasten

Vaak wordt er plaats verloren door de hoeken van de keuken niet voldoende te benutten. Het voordeel aan op maat gemaakte keukenkasten is dat u die fout niet snel zal maken. Met een ingenieus draaisysteem kunt u er makkelijk voor zorgen dat u ook in een klein hoekje nog veel zaken kan opbergen zonder het overzicht te verliezen.

Bent u op zoek naar een keuken waarin u de beschikbare ruimte optimaal kan benutten? Maak dan een vrijblijvende afspraak via het invulformulier hieronder. Ons team bekijkt graag samen met u de mogelijkheden en ontwikkelt op basis daarvan de keuken van uw dromen.

De Bosbeke Ingelmunster: massief eiken vakmanschap

De Bosbeke verzorgt al het meubelschrijnwerk voor je woning. Welke stijl je ook verkiest, bij ons kan je terecht voor een totaalconcept- van keukens en binnendeuren tot tafels, kasten en dressings. Al ons maatwerk wordt vervaardigd uit massieve, Europese eik van topkwaliteit. We zorgen dat het plaatje volledig klopt: zo realiseren we samen het interieur van uw dromen!

Bekijk ook onze andere tips...

Folder De Bosbeke

Wil je in alle rust meer weten over ons en hoe wij te werk gaan? Download onze folder, en laat je inspireren op elk moment. Geen internetconnectie nodig!