Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een interieuradviseur/toonzaalverkoper

Massief wit boekenrek met ligzetel

Eiken boekenkast op maat

Een mooie, stijlvolle boekenkast op maat is een sfeermaker in huis en bovendien erg praktisch. In een grote boekenkast kunt u accessoires etaleren, boeken verzamelen, verlichting integreren en vooral uw ruimte een meerwaarde geven.

Kiezen voor een boekenkast op maat

Als u ervoor kiest om een boekenkast te plaatsen, laat u deze best op maat maken. Op die manier werkt u plaats besparend en benut u alle ruimte die u wil. Bovendien kiest u zo de breedte en diepte van elke legplank, deur en lades.

Met een boekenkast op maat kiest u ook zelf het ontwerp. Zo beslist u zelf hoeveel kasten of lades u wil, waar deze dienen te komen maar ook de indeling waardoor alles wat u in de kast wenst te plaatsen wel degelijk een voorziene plaats heeft.

Als laatste heeft u met een boekenkast op maat een origineel stuk in huis. Niemand heeft een identieke boekenkast zoals u. Zo heeft u steeds een meubel om mee uit te pakken.

Uiteraard kan u steeds beroep doen op ons professioneel advies bij de keuze van uw boekenkast. Wij adviseren u bij de beschikbare ruimte, handige indeling en afwerking.

Kiezen voor een boekenkast in eik

Als u gaat voor een kwalitatieve, stijlvolle boekenkast die bijdraagt aan de sfeer en gezelligheid van uw woning, kiest u best voor eik. Eik is een stevig en dik materiaal waardoor uw boekenkast er steviger, robuuster en stijlvoller uitziet dan een kast gemaakt van dunner materiaal.

Uiteraard moet u daarvoor niet automatisch een boekenkast met de massieve look kiezen. Het eik kan verschillen van kleur of afwerking zoals handgrepen, waardoor u meteen een klassieke, landelijke of moderne boekenkast krijgt.

De meerwaarde van een boekenkast

Een boekenkast kan ook worden gebruikt om andere zaken dan alleen boeken in te bewaren. Zo wordt er soms een televisie gezet op de kast en met accessoires als foto’s, planten en kaarsen creëert u meteen een huiselijke sfeer.

Afhankelijk van uw ruimte kiest u voor een hoge of lage boekenkast en hoe breed u de kast wil. De boekenkast kan gebruikt worden als echte wandkast waardoor een volledige muur in beslag wordt genomen of u gebruikt de kast op de meer klassieke manier waardoor slechts een deel van de muur in beslag wordt genomen.

De Bosbeke maakt uw boekenkast naar wens

U wil graag een boekenkast? De Bosbeke adviseert u graag bij de keuze van uw boekenkast.
Wij maken hem bovendien op maat en adviseren u bij de afwerking.

Vraag een vrijblijvende afspraak en we steken de koppen bij elkaar.

De Bosbeke Ingelmunster: massief eiken vakmanschap

De Bosbeke verzorgt al het meubelschrijnwerk voor je woning. Welke stijl je ook verkiest, bij ons kan je terecht voor een totaalconcept- van keukens en binnendeuren tot tafels, kasten en dressings. Al ons maatwerk wordt vervaardigd uit massieve, Europese eik van topkwaliteit. We zorgen dat het plaatje volledig klopt: zo realiseren we samen het interieur van uw dromen!

Bekijk ook onze andere tips...

Folder De Bosbeke

Wil je in alle rust meer weten over ons en hoe wij te werk gaan? Download onze folder, en laat je inspireren op elk moment. Geen internetconnectie nodig!