In deze blog leest u wat natuursteen zo ideaal maakt als materiaal voor een keukenblad. Wij gebruiken dit veelzijdige materiaal het niet voor niets in veel van onze projecten.

Lees meer
Downdraft dampkappen zijn de nieuwste innovatie op keukengebied. Deze afzuigkamp is enkel zichtbaar tijdens het koken en een stijlvol alternatief voor de traditionele dampkappen.

Lees meer
Een dampkap is niet het meest sexy element in uw nieuwe keuken. Maar ondertussen is de keuken al enkele jaren het middelpunt van de leefruimte en dus kiest u beter een dampkap die bij uw smaak past en voldoet aan de nodige vereisten.

Lees meer
eikenhoute keukens bij de Bosbeke
Eik is een zeer warme houtsoort, maar wat maakt het nu zo ideaal om er meubels mee te vervaardigen? de Bosbeke kiest al decennialang bewust voor Europees eikenhout en doet het voor u uit de doeken.

Lees meer
Denk aan het belang van een goeie werkdriehoek in de keuken - de Bosbeke
Denkt u aan een nieuwe keuken of staat u op het punt uw bestaande keuken te vernieuwen? Sta dan eens stil een comfortabele indeling. Houdt hierbij de 'werkdriehoek' in gedachten. Wat dat is, leest u in deze blogpost.

Lees meer
Denk na over de keukenverlichting met de tips van de Bosbeke
De keuken is niet meer de ruimte waar u eten maakt. Vandaag is de keuken veel meer dan dat. Verschillende taken vereisen verschillende types verlichting. de Bosbeke lijstte alvast enkele aandachtspunten voor u op in deze blogpost.

Lees meer
Wat is de ideale afmeting van uw kookeiland? - De Bosbeke
Het is de droom van velen: een ruime keuken met een groot kookeiland. Maar wat als u twijfelt of u over genoeg ruimte beschikt? de Bosbeke geeft u graag enkele richtlijnen om te bepalen wat de ideale afmetingen zijn van uw eiland.

Lees meer
Kasten op maat bij de Bosbeke
Kasten vind u in alle stijlen, maten en toepassingen. Bij de Bosbeke vervaardigen we ze allemaal uit kwalitatief eikenhout en op maat van ieders wensen. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u in deze blogpost.

Lees meer
Kies het juiste keukenwerkblad - de Bosbeke
In een keuken wordt geleefd en gewerkt. Verse producten, messen, hete potten en pannen... U wil natuurlijk niet constant vrezen voor uw werkblad. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze tussen eikenhout of natuursteen.

Lees meer
leer alles over de dressings op maat van de Bosbeke
Bij de Bosbeke snappen we waarom steeds meer mensen opteren voor een dressing. Wie toch nog wat overtuiging mist, leest best zo snel mogelijk dit artikel. Wij zetten namelijk de voordelen voor u op een rijtje.

Lees meer
Kies voor een barmeubel in uw keuken - de Bosbeke
Barmeubels zien we steeds vaker in de meest uiteenlopende vormen en gedaantes. Wat alle bars echter gemeen hebben, is de gezelligheid die ze creëren wanneer u met vrienden geniet van een glas aan uw eigen bar. In dit blogbericht beschrijven we de voordelen ervan en waarom iedereen een eigen barmeubel verdient.

Lees meer
Uw keuken als leefruimte - de Bosbeke
We naderen het einde van 2017. Keukens worden stilaan in gereedheid gebracht voor de bereiding van uw kerstmaal. Daarnaast wordt het tijd om een blik te werpen op de nieuwe trends die hun opwachting maken in 2018. Wij lijsten ze voor u op.

Lees meer
Opbergruimte in uw keuken - de Bosbeke
In ruimtes waar u veel verschillende spullen nodig heeft, gaat u best zo efficiënt mogelijk om met de beschikbare opbergruimte. Dit is absoluut het geval in de keuken. Een keuken waarin alles zomaar rondslingert nodigt niet uit en is moeilijker schoon te maken. Daarom lijsten wij graag enkele tips voor u op.

Lees meer
Massief eikenhouten binnendeuren op maat - de Bosbeke
Een binnendeur kiezen die aansluit bij uw smaak en inrichting. Het klinkt eenvoudiger dan het is. Deuren zijn vaak belangrijke eyecatchers binnen een interieur, waardoor u niet te licht kan gaan over uw uiteindelijke beslissing. Kiezen voor een massief eikenhouten binnendeur van de Bosbeke is alvast een goede keuze. Wij vertellen u graag waarom.

Lees meer
Rustieke eikenhouten keuken met eiland
Bij de Bosbeke vervaardigen we al drie generaties lang uw meubels volledig op maat en dat uit het meest kwaliteitsvolle massief eikenhout. Maar waarom kiezen we voor massief hout? We doen het hier graag voor u uit de doeken.

Lees meer
De eettafel is de kern van uw woning. Of deze tafel nu in uw keuken staat of in de eetkamer, de eikenhouten tafel wordt dagelijks gebruikt en hoort dus kwalitatief, mooi en te passen bij uw woningstijl.

Lees meer
De greeploze keuken is van alle tijden en is met de jaren enkel maar populairder geworden. De nieuwe technieken blijven zich opstapelen en is er ondertussen al heel wat keuze om uw keuken ‘greeploos’ te maken.

Lees meer
Een mooie, stijlvolle boekenkast op maat is een sfeermaker in huis en bovendien erg praktisch. In een grote boekenkast kunt u accessoires etaleren, boeken verzamelen, verlichting integreren en vooral uw ruimte een meerwaarde geven.

Lees meer
Dressing met eiland
Een dressing brengt een gevoel van luxe in uw woning. Beschikt u over voldoende ruimte? Kies dan voor een dressing met eiland! Ontdek de voordelen van zo'n eiland.

Lees meer
Iedereen heeft een een Tv-meubel nodig in huis. Het is dan ook van belang een Tv-meubel te kiezen dat past binnen de stijl van uw woning.

Lees meer
Een nieuw jaar, nieuwe keukentrends. Wat kan u verwachten van de keuken in 2017? In dit blogbericht geven we u graag enkele keukennieuwtjes mee.

Lees meer
U heeft een houten keuken in uw woning en het is tijd om deze te poetsen? Om u te helpen uw houten keuken te onderhouden, geven we u graag enkele tips en tricks mee voor het onderhoud van uw massief eiken keuken.

Lees meer
U wil een dressing plaatsen maar nu moet u nog kiezen welke dressing? Er zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden die voldoen aan elke behoefte. Om u op weg te helpen de juiste dressing te kiezen geven we u graag enkele richtlijnen mee.

Lees meer
Het kookeiland, de trend van de jongste jaren. Het kookeiland is niet van plan snel te verdwijnen want nog steeds worden nieuwe snufjes, technieken en benodigdheden geïntegreerd in het keukeneiland. Wat zijn nu de voor- en nadelen van een kookeiland en waarom is het ideaal voor uw keuken?

Lees meer
Een nieuw jaar, een nieuwe houten keuken. Op 1 januari zetten we 2017 in. Hoogstwaarschijnlijk heeft ook u nood aan een nieuwe keuken. Waarom niet kiezen voor een eiken keuken? Met een eiken keuken kan u alle kanten uit. Een houten keuken past in elke interieurstijl, is kwalitatief, raakt nooit uit de mode en makkelijk te onderhouden.

Lees meer
De kerst- en eindejaarsperiode staan voor de deur. Het is bijna weer tijd om de woning klaar te maken voor kerstmis. Er is geen gebrek aan kerstdecoratie en sfeer maar verlies de keuken niet uit het oog. We geven uw graag de kersttrends 2016 mee.

Lees meer
Onderzoekers, keukenfabrikanten en grote elektromerken zijn volop bezig te bekijken wat de keuken van de toekomst ons zal brengen. Momenteel gaan verschillende nieuwe ideeën rond maar een ding is zeker: De technologie zal werkelijk alles voor ons doen.

Lees meer
Eet u nog steeds in de living als er volk over de vloer komt? Ondertussen zijn we geëvolueerd naar een trend dat er opnieuw in de keuken wordt gegeten. Een aparte eettafel wordt nog steeds gebruikt maar meer en meer worden de eettafels geïntegreerd in de keuken.

Lees meer
voorraadkast keuken de Bosbeke
Niet elke woning heeft voldoende ruimte om een grote keuken te plaatsen met veel kasten en lades. Gelukkig bestaan er heel wat handige oplossingen om plaats in uw keuken te creëren en om er hem steeds opgeruimd te laten uitzien.

Lees meer
landelijke eiken keuken de Bosbeke
Verbouwen, bouwen of gewoon aan een nieuwe keuken toe? Er zijn oneindig veel mogelijkheden bij het kiezen van uw keuken. Omdat u dikwijls het bos door de bomen niet meer ziet, helpen we u in dit 4-stappen plan graag op weg naar het kiezen van de perfecte keuken voor in uw woning.

Lees meer
modern eiken keuken met eiland de Bosbeke
De afgelopen jaren waren felle kleuren, strakke keukens en keukens met een cleane look de must. Nu wordt eerder de keuken die rust en stijl uitstraalt populair. Ook het combineren van verschillende stijlen lijkt een opkomende trend te zijn.

Lees meer
retro keuken de Bosbeke
Het is zeker eens de moeite waard om enkele vergelijkingen te maken tussen de keuken van vroeger en nu. ‘De keuken’ heeft namelijk al een hele evolutie doorstaan. Het uitzicht en de functionaliteit is in de loop der jaren heel wat veranderd maar ook het concept van ‘de keuken’ is een vergelijking waard.

Lees meer
familie de Bosbeke
De geschiedenis van de Bosbeke:
Een familiaal bedrijf met een zeemans-karakter.

Ooit kwamen 4 broers op het idee om een meubelfabriek op te richten. “Ooit” moet onderhand zo’n 53 jaar geleden zijn. 1962 dus. Hun namen waren Etienne, Guido, Maurice en Wilfried.

Lees meer
Père Gilbert de Bosbeke
Bij de Bosbeke streeft men naar eerlijke producten. Maar wat bedoelt men nou precies met het woord “eerlijk” of de afgeleide broers en zussen daarvan zoals: “Eerlijke” producten, “eerlijke” werkomstandigheden, “eerlijke prijzen”, “eerlijke kwaliteit” ...

Lees meer
locatie de bosbeke
Heeft u een bepaald ontwerp maar blijft het bij potlood, papier en vooral “gom”? Breng het mee. Onze ontwerpers zijn getraind in het lezen van gedachten, hebben sterk ontwikkelde smaakpapillen en “tekenen met hun oren.”

Lees meer
familie de Bosbeke
Vanaf vandaag starten wij met een maandelijkse blog. “Waarom?”, vraagt u zich af?


Lees meer