Uw keuken als leefruimte - de Bosbeke
We naderen het einde van 2017. Keukens worden stilaan in gereedheid gebracht voor de bereiding van uw kerstmaal. Daarnaast wordt het tijd om een blik te werpen op de nieuwe trends die hun opwachting maken in 2018. Wij lijsten ze voor u op.

lees meer
Opbergruimte in uw keuken - de Bosbeke
In ruimtes waar u veel verschillende spullen nodig heeft, gaat u best zo efficiënt mogelijk om met de beschikbare opbergruimte. Dit is absoluut het geval in de keuken. Een keuken waarin alles zomaar rondslingert nodigt niet uit en is moeilijker schoon te maken. Daarom lijsten wij graag enkele tips voor u op.

lees meer
Massief eikenhouten binnendeuren op maat - de Bosbeke
Een binnendeur kiezen die aansluit bij uw smaak en inrichting. Het klinkt eenvoudiger dan het is. Deuren zijn vaak belangrijke eyecatchers binnen een interieur, waardoor u niet te licht kan gaan over uw uiteindelijke beslissing. Kiezen voor een massief eikenhouten binnendeur van de Bosbeke is alvast een goede keuze. Wij vertellen u graag waarom.

lees meer
Rustieke eikenhouten keuken met eiland
Bij de Bosbeke vervaardigen we al drie generaties lang uw meubels volledig op maat en dat uit het meest kwaliteitsvolle massief eikenhout. Maar waarom kiezen we voor massief hout? We doen het hier graag voor u uit de doeken.

lees meer
De eettafel is de kern van uw woning. Of deze tafel nu in uw keuken staat of in de eetkamer, de eikenhouten tafel wordt dagelijks gebruikt en hoort dus kwalitatief, mooi en te passen bij uw woningstijl.

lees meer
De greeploze keuken is van alle tijden en is met de jaren enkel maar populairder geworden. De nieuwe technieken blijven zich opstapelen en is er ondertussen al heel wat keuze om uw keuken ‘greeploos’ te maken.

lees meer
Een mooie, stijlvolle boekenkast op maat is een sfeermaker in huis en bovendien erg praktisch. In een grote boekenkast kunt u accessoires etaleren, boeken verzamelen, verlichting integreren en vooral uw ruimte een meerwaarde geven.

lees meer
Dressing met eiland
Een dressing brengt een gevoel van luxe in uw woning. Beschikt u over voldoende ruimte? Kies dan voor een dressing met eiland! Ontdek de voordelen van zo'n eiland.

lees meer
Iedereen heeft een een Tv-meubel nodig in huis. Het is dan ook van belang een Tv-meubel te kiezen dat past binnen de stijl van uw woning.

lees meer
Een nieuw jaar, nieuwe keukentrends. Wat kan u verwachten van de keuken in 2017? In dit blogbericht geven we u graag enkele keukennieuwtjes mee.

lees meer
U heeft een houten keuken in uw woning en het is tijd om deze te poetsen? Om u te helpen uw houten keuken te onderhouden, geven we u graag enkele tips en tricks mee voor het onderhoud van uw massief eiken keuken.

lees meer
U wil een dressing plaatsen maar nu moet u nog kiezen welke dressing? Er zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden die voldoen aan elke behoefte. Om u op weg te helpen de juiste dressing te kiezen geven we u graag enkele richtlijnen mee.

lees meer
Het kookeiland, de trend van de jongste jaren. Het kookeiland is niet van plan snel te verdwijnen want nog steeds worden nieuwe snufjes, technieken en benodigdheden geïntegreerd in het keukeneiland. Wat zijn nu de voor- en nadelen van een kookeiland en waarom is het ideaal voor uw keuken?

lees meer
Een nieuw jaar, een nieuwe houten keuken. Op 1 januari zetten we 2017 in. Hoogstwaarschijnlijk heeft ook u nood aan een nieuwe keuken. Waarom niet kiezen voor een eiken keuken? Met een eiken keuken kan u alle kanten uit. Een houten keuken past in elke interieurstijl, is kwalitatief, raakt nooit uit de mode en makkelijk te onderhouden.

lees meer
De kerst- en eindejaarsperiode staan voor de deur. Het is bijna weer tijd om de woning klaar te maken voor kerstmis. Er is geen gebrek aan kerstdecoratie en sfeer maar verlies de keuken niet uit het oog. We geven uw graag de kersttrends 2016 mee.

lees meer
Onderzoekers, keukenfabrikanten en grote elektromerken zijn volop bezig te bekijken wat de keuken van de toekomst ons zal brengen. Momenteel gaan verschillende nieuwe ideeën rond maar een ding is zeker: De technologie zal werkelijk alles voor ons doen.

lees meer
Eet u nog steeds in de living als er volk over de vloer komt? Ondertussen zijn we geëvolueerd naar een trend dat er opnieuw in de keuken wordt gegeten. Een aparte eettafel wordt nog steeds gebruikt maar meer en meer worden de eettafels geïntegreerd in de keuken.

lees meer
voorraadkast keuken de Bosbeke
Niet elke woning heeft voldoende ruimte om een grote keuken te plaatsen met veel kasten en lades. Gelukkig bestaan er heel wat handige oplossingen om plaats in uw keuken te creëren en om er hem steeds opgeruimd te laten uitzien.

lees meer
landelijke eiken keuken de Bosbeke
Verbouwen, bouwen of gewoon aan een nieuwe keuken toe? Er zijn oneindig veel mogelijkheden bij het kiezen van uw keuken. Omdat u dikwijls het bos door de bomen niet meer ziet, helpen we u in dit 4-stappen plan graag op weg naar het kiezen van de perfecte keuken voor in uw woning.

lees meer
modern eiken keuken met eiland de Bosbeke
De afgelopen jaren waren felle kleuren, strakke keukens en keukens met een cleane look de must. Nu wordt eerder de keuken die rust en stijl uitstraalt populair. Ook het combineren van verschillende stijlen lijkt een opkomende trend te zijn.

lees meer
retro keuken de Bosbeke
Het is zeker eens de moeite waard om enkele vergelijkingen te maken tussen de keuken van vroeger en nu. ‘De keuken’ heeft namelijk al een hele evolutie doorstaan. Het uitzicht en de functionaliteit is in de loop der jaren heel wat veranderd maar ook het concept van ‘de keuken’ is een vergelijking waard.

lees meer
familie de Bosbeke
De geschiedenis van de Bosbeke:
Een familiaal bedrijf met een zeemans-karakter.

Ooit kwamen 4 broers op het idee om een meubelfabriek op te richten. “Ooit” moet onderhand zo’n 53 jaar geleden zijn. 1962 dus. Hun namen waren Etienne, Guido, Maurice en Wilfried.

lees meer
Père Gilbert de Bosbeke
Bij de Bosbeke streeft men naar eerlijke producten. Maar wat bedoelt men nou precies met het woord “eerlijk” of de afgeleide broers en zussen daarvan zoals: “Eerlijke” producten, “eerlijke” werkomstandigheden, “eerlijke prijzen”, “eerlijke kwaliteit” ...

lees meer
locatie de bosbeke
Heeft u een bepaald ontwerp maar blijft het bij potlood, papier en vooral “gom”? Breng het mee. Onze ontwerpers zijn getraind in het lezen van gedachten, hebben sterk ontwikkelde smaakpapillen en “tekenen met hun oren.”

lees meer
familie de Bosbeke
Vanaf vandaag starten wij met een maandelijkse blog. “Waarom?”, vraagt u zich af?


lees meer