Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Massieve eikenhouten eettafel voor 8 personen

Eikenhouten tafels op maat

De eettafel is de kern van jouw woning. Er wordt aan gegeten, spelletjes gespeeld, je ontvangt er bezoek, er wordt aan gelachen en aan gehuild. Of deze tafel nu in je keuken of in de eetkamer staat, de eikenhouten tafel wordt dagelijks gebruikt en hoort dus kwalitatief en mooi te zijn en te passen bij jouw woningstijl.

Kwalitatieve eettafels

De Bosbeke creëert al 3 generaties meubelen en keukens in massieve eik. Onze vakmannen zijn houtbewerkers in hart en nieren en maken meubelen met passie. Wij adviseren je graag bij de keuze of ontwerp van jouw eettafel.

Elk meubel wordt vervaardigd uit massieve eik die getest werd op zijn duurzaamheid en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Daarom kunnen wij jou verzekeren dat een eikenhouten eettafel erg sterk is, het kan tegen een stootje, gaat een leven lang mee en straalt kwaliteit uit.

Eikenhouten tafels in verschillende stijlen

Een eettafel in massieve eik hoeft niet per sé klassiek te zijn. Het eikenhout zorgt voor de kwaliteit en stevigheid. Wat betreft het design van de tafel kan je alle kanten op. Zo zijn er veel verschillende houtkleuren en afwerkingen waardoor jouw tafel volledig kan worden aangepast aan de stijl van je woning. 

Door het personaliseren van de vorm, de houtkleur, gladde of robuuste afwerking, de tafelpoten,… van je eikenhouten tafel, heb je een uniek exemplaar! Op die manier geniet je van een combinatie van kwaliteit en klasse met een moderne, landelijke, eigentijdse of klassieke look. 

Bekijk alvast gerust enkele van onze creaties in verschillende stijlen. Laat je inspireren en vind de tafel van uw dromen. 

Samen streven we naar de perfecte eikenhouten eettafel

Kom gerust eens langs bij De Bosbeke voor het maken van jouw eiken eettafel. Je mag langskomen met een eigen ontwerp of we steken de koppen bij elkaar om het perfecte ontwerp te creëren. Samen bekijken we de mogelijkheden om je de eettafel te bezorgen die je woning af maakt.

De Bosbeke Ingelmunster: massief eiken vakmanschap

De Bosbeke verzorgt al het meubelschrijnwerk voor je woning. Welke stijl je ook verkiest, bij ons kan je terecht voor een totaalconcept- van keukens en binnendeuren tot tafels, kasten en dressings. Al ons maatwerk wordt vervaardigd uit massieve, Europese eik van topkwaliteit. We zorgen dat het plaatje volledig klopt: zo realiseren we samen het interieur van uw dromen!

Bekijk ook onze andere tips...

Massief wit boekenrek met ligzetel

Eiken boekenkast op maat

Een mooie, stijlvolle boekenkast op maat is een sfeermaker in huis en bovendien erg praktisch. In een grote boekenkast kunt u accessoires etaleren, boeken verzamelen, verlichting integreren

Lees verder »
Folder De Bosbeke

Wil je in alle rust meer weten over ons en hoe wij te werk gaan? Download onze folder, en laat je inspireren op elk moment. Geen internetconnectie nodig!