Onze werkwijze

Verkennend gesprek De Bosbeke

1 - Intakegesprek

Je badkamer of keuken inrichten, je doet het niet elke dag. Daarom neem je best de nodige tijd om goed in kaart te brengen waar je precies naar op zoek bent. Wij helpen je hierbij graag. We komen bij je langs en trachten door gerichte vragen te stellen, je smaak en je wensen in kaart te brengen. Door ons bezoek zien we meteen ook de rest van je interieur, wat ons helpt om nadien ontwerpen te maken die hierbij naadloos aansluiten. Of net contrasteren. Dat hangt af van wat jij wil.

2 - Ontwerp in 3D

Nadat we al je wensen en voorkeuren in kaart hebben gebracht, is het onze beurt. We gaan aan de slag en trachten alle informatie om te zetten in stijlvolle ontwerpen. Omdat louter technische plannen je niet meteen een impressie geven van wat het kan worden, werken we bij De Bosbeke graag aan de hand van 3D-visualisaties. Zo zie je meteen welke kant het uitgaat en of je er een klik mee hebt. 

Perspectieftekening De Bosbeke
Voorgevel De Bosbeke

3 - Van ontwerp naar realisatie en offerte

Aan de hand van een concreet ontwerp gaan we verder met je in debat. Waar zit het goed, wat kan er nog beter of anders? Zo komen we tot een voldragen ontwerp. Dat ontwerp zetten we vervolgens om in een nauwkeurige en gedetailleerde offerte. Geen verrassingen, we werken ons prijsvoorstel tot in de kleinste details voor je uit.

4 - De Bosbeke aan het werk

Zijn we allemaal enthousiast en beslissen we samen in zee te gaan? Dan kunnen wij aan de slag. In ons atelier in Ingelmunster gaan onze stielmannen  aan het werk met jouw ontwerp. Gedreven en met de nodige liefde voor het hout  zetten ze vervolgens het ontwerp om in alweer een stijlvolle realisatie van De Bosbeke…

Houten vakmanschap en stielkennis

Doe inspiratie op

Bezoek onze showroom

Hoe kunnen we jou het best overtuigen van wat De Bosbeke allemaal voor je kan betekenen? Door te zien en te voelen wat we al eerder realiseerden. Zak daarom eens af naar onze showroom in Ingelmunster. We geven je er graag een extra woordje uitleg. Wil je zeker zijn dat we alle tijd voor je kunnen uittrekken, maak dan op voorhand een afspraak.

Download onze folder

Word je graag geïnspireerd door andere interieurs die we realiseerden? Download dan ons sfeerboek en bekijk in alle rust de mogelijkheden van De Bosbeke.

Folder De Bosbeke