De Bosbeke is in verlof van 16 juli t.e.m. 8 augustus.

Download onze inspiratiefolder

Onze werkwijze

Verkennend gesprek De Bosbeke

1 - Intakegesprek

Je badkamer of keuken inrichten, je doet het niet elke dag. Daarom neem je best de nodige tijd om goed in kaart te brengen waar je precies naar op zoek bent. Wij helpen je hierbij graag. Kom bij ons langs in de toonzaal om je smaak en je wensen in kaart te brengen. 

Goed luisteren, daar begint het mee. 

2 - Ontwerp in 3D

Nadat we al je wensen en voorkeuren in kaart hebben gebracht, is het onze beurt. We gaan aan de slag en trachten alle informatie om te zetten in stijlvolle ontwerpen. Omdat louter technische plannen je niet meteen een impressie geven van wat het kan worden, werken we bij De Bosbeke graag aan de hand van 3D-visualisaties. Zo zie je meteen welke kant het uitgaat en of je er een klik mee hebt. Het dromen kan beginnen. 

Perspectieftekening De Bosbeke
Voorgevel De Bosbeke

3 - Van ontwerp naar realisatie en offerte

Nadat het ontwerp zorgvuldig met jouw werd afgetoetst en bijgestuurd, gieten we het in een nauwkeurige en gedetailleerde offerte. Geen verrassingen, we werken ons prijsvoorstel tot in de kleinste details voor je uit zodat er ruimte blijft om bepaalde opties al dan niet te schrappen of toe te voegen. Steeds in functie van jouw gewenste budget. 

4 - De Bosbeke aan het werk

Zijn we allemaal enthousiast en beslissen we samen in zee te gaan? Dan kunnen wij aan het werk. De planning wordt opgesteld. De eiken planken worden zorgvuldig geselecteerd, waarna onze stielmannen in ons eigen atelier in Ingelmunster aan de slag gaan met jouw ontwerp. Gedreven en met de nodige liefde voor het hout buigen ze zich over elk detail. Alle onderdelen worden zorgvuldig voorbereid zodat een vlotte plaatsing gegarandeerd kan worden. 

Houten vakmanschap en stielkennis
Zwart authentiek fornuis in klassieke houten keuken

5 - Van productie naar plaatsing

En dan is het zover. Ons uitgebreid team van ervaren installateurs en schrijnwerkers zorgen voor de plaatsing van jouw keuken, badkamer of interieur. Alweer met oog voor detail.

 

Daarna is het aan jou, om jarenlang te genieten… 

Doe inspiratie op

Bezoek onze showroom

Hoe kunnen we jou het best overtuigen van wat De Bosbeke allemaal voor je kan betekenen? Door te zien en te voelen wat we al eerder realiseerden. Zak daarom eens af naar onze showroom in Ingelmunster. We geven je er graag een extra woordje uitleg. Wil je zeker zijn dat we alle tijd voor je kunnen uittrekken, maak dan op voorhand een afspraak.

Download onze folder of vraag het inspiratieboek aan

Wil je in alle rust meer weten over ons en hoe wij te werk gaan?

Download onze folder of vraag ons inspiratieboek aan en laat je inspireren op elk moment. Geen internetconnectie nodig!

Folder De Bosbeke

Laat je inspireren