Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een interieuradviseur/toonzaalverkoper

Rustgevende eikenhouten keuken

5 nieuwe keukentrends in uw keuken

De afgelopen jaren waren felle kleuren, strakke keukens en keukens met een cleane look de mode. Nu wordt eerder de keuken die rust en stijl uitstraalt populair. Ook het combineren van verschillende stijlen lijkt een opkomende trend te zijn. 

Trend 1: Het combineren van keukenstijlen

Houdt u van meerdere stijlen of weet u niet goed welke keukenstijl te kiezen? Het combineren van twee keukenstijlen is dan voor u de ideale keukentrend. Het uitzicht van een strakke, moderne keuken wordt volop gecombineerd met de rust van een houten keuken.

Ook een houten keuken kan in een strakke stijl gegoten worden waardoor de combinatie van beide voor een harmonieus geheel zorgen. Doordat de Bosbeke alle keukens op maat maakt, is het perfect mogelijk uw eigen combinatie van stijlen te kiezen.

Trend 2: Aardse en natuurlijke kleuren

Dit jaar zijn weer veel aardse en natuurlijke kleuren in de mode voor de keuken. Ze creëren een rust en stralen kwaliteit en stijl uit. Dit zorgt ervoor dat de massief houten keuken nog meer in de mode is.

Bij de Bosbeke is het mogelijk om een natuurlijke keuken met een muur, spatwand of keukenfornuis in een accentkleur of hip motiefje te combineren om een verrassend groter ruimtelijk gevoel te creëren. Bekijk enkele voorbeelden van onze keukens.

Warme eikenhouten keuken

Trend 3: Keukenmateriaal wordt tentoon gesteld

De tijd dat we potten, tassen en bestek verstopten achter kasten en in lades is voorgoed voorbij. In de nieuwe keuken mag alles gezien worden. En dat is ook het geval bij de Bosbeke. Doordat het keukenmateriaal zichtbaar is, oogt uw keuken niet alleen huiselijk en sfeervol maar het is ook nog eens praktisch.

Open eiken keuken

Uiteraard zijn lades en kasten nog niet uit den boze. Want een aantal zaken zijn nu eenmaal minder aantrekkelijk om uit te stallen in uw keuken.

Trend 4: De natuur in uw keuken

Potten met verse kruiden zien we al langer in de keuken. Maar nu zijn ook kamerplanten in de keuken de mode. Een plant of boeket bloemen in een hoek, op de vensterbank of op het werkblad is een van de keukentrends van het moment. Sfeervol en tegelijk brengt het zuurstof is huis. Eentje om te onthouden!

Trend 5: De loft keuken

Een 5de keukentrend, is de loft keuken. Aangezien woonkamer en keuken meer en meer een geheel vormen, kan u de keuken tegenwoordig door een grote ruimte laten lopen.
Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een rechte keuken die over de hele muur loopt en als zowel keuken en living kan gebruikt worden.

Bekijk ons loft project 5 nieuwe keukentrends in uw keuken 2

De Bosbeke

Bij de Bosbeke maken we elke keuken op maat en volledig naar wens.
Maak een afspraak en we bekijken samen de stijl, grootte en handige oplossingen die uw keuken perfect maken.

De Bosbeke Ingelmunster: massief eiken vakmanschap

De Bosbeke verzorgt al het meubelschrijnwerk voor je woning. Welke stijl je ook verkiest, bij ons kan je terecht voor een totaalconcept- van keukens en binnendeuren tot tafels, kasten en dressings. Al ons maatwerk wordt vervaardigd uit massieve, Europese eik van topkwaliteit. We zorgen dat het plaatje volledig klopt: zo realiseren we samen het interieur van uw dromen!

Bekijk ook onze andere tips...

Folder De Bosbeke

Wil je in alle rust meer weten over ons en hoe wij te werk gaan? Download onze folder, en laat je inspireren op elk moment. Geen internetconnectie nodig!