Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Strakke, moderne greeploze keuken

Deze strakke keuken heeft het werkelijk allemaal! Met zijn zee aan opbergruimte kan je er al je spullen netjes in kwijt. Door te werken zonder handgrepen aan de ladekasten, creëerden we een erg moderne, maar toch warme look. We voorzagen voldoende ruimte voor het inwerken van de keukentoestellen. Ook de riante koelkast werd op een subtiele manier opgenomen in het geheel.

Ondanks het feit dat deze open keuken aansluit op de eetkamer, kozen we er toch voor om 2 zitplaatsen aan het kookeiland te voorzien. Ideaal voor het ontbijt of om ‘s avonds gezellig bij te praten tijdens het koken. Waarom niet met een glaasje wijn erbij? Want voor deze wijnliefhebbers voorzagen we een ingebouwde kast waarin flessen gestockeerd kunnen worden.

Deze moderne, greeploze keuken is een droom voor de hobbykok! Het ruime granieten werkblad biedt voldoende ruimte om naar hartelust te experimenteren in de keuken. Voeg daar de warmte van de eikenhouten kasten, meubels en deur aan toe en je hebt een gezellig kookparadijs!

Keukens, Totaalinrichting naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!