Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Strakke moderne eiken keuken

In deze moderne keuken maximaliseerden we de ruimte door een recht werkblad tegen de wand te combineren met een ruim kookeiland. Aan het eiland maakten we ruimte voor vier hoge zitplaatsen. Zo ben je als kok nooit ver verwijderd van je gezin of je gasten en kan je gezellig bijpraten tijdens het kokerellen. Zit je liever aan de eettafel? Ook dat kan! Want in de eetruimte, die naadloos aansluit op de open keuken, voorzagen we een tafel in hetzelfde Europese eikenhout als de keuken. A perfect match!

Bij het ontwerpen van deze keuken focusten we vooral op het gebruiksgemak. Want een keuken hoort naast mooi, vooral praktisch te zijn natuurlijk! Zo heeft deze keuken heel wat opbergruimte in de vorm van handige lade- en kolomkasten. Ter afwerking werkten we met zwarte, ingemaakte handgrepen die een moderne look geven aan deze realisatie. De keukentoestellen werden netjes ingewerkt en voor de afwas voorzagen we een dubbele spoelbak met afdruipzone.

Ook op zoek naar een gezellige, strakke keuken? Neem dan zeker contact met ons op! Wij kunnen niet wachten om samen met jou de keuken van jouw dromen te ontwerpen!

Keukens naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!