Onze showroom is gesloten van 29 maart t.e.m. 5 april. Welkom terug vanaf 6 april!

Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Moderne eikenhouten keuken met traditionele toets

Deze strakke moderne keuken werd volledig vervaardigd uit massief Europese eik. Samen met de natuurstenen vloer en de wit-zwart accenten oogt deze keuken uiterst eigentijds. De eikenhouten keukentafel en zitbank zorgen voor die landelijke toets.

Eikenhouten keukeneiland

Moderne keukens beschikken vaak over een groot keukeneiland en dat is ook hier het geval. Zo werd een groot werkvlak gecreëerd. Het natuurstenen werkblad oogt niet alleen stevig, maar is het ook. De combinatie van natuursteen en eikenhout geeft een heel natuurlijke look aan de kamer.

Verder beschikt deze keuken over alle moderne comfort, met de nieuwste toestellen, allemaal perfect ingebouwd en afgewerkt met eiken toetsen. Het traditionele fornuis zorgt weer voor die landelijke toets. De strakke lijnen en het ingebouwde wijnrek maken het plaatje compleet. Moderne keukens kunnen best een nostalgisch gevoel opwekken en dat bewijst deze keuken.

Contacteer de Bosbeke voor uw keuken op maat

Heb je je laten inspireren door deze op maat gemaakte eikenhouten keuken? Aarzel niet om de Bosbeke te contacteren en ons ontwerpteam zelf aan het werk te zetten. Je bereikt ons via 051 304 331 of via het contactformulier.

Keukens naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!