Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Download onze inspiratiefolder

Strakke eikenhouten design keuken

De tijd dat eikenhouten keukens synoniem waren voor een traditionele, landelijke keuken is voorbij. Moderne keukens uit massief eikenhout zijn vandaag zeker niet ondenkbaar. Dat bewijst deze prachtige strakke keuken die door de Bosbeke volledig op maat werd ontworpen.

In deze keuken werd het massief Europese eikenhout moeiteloos gecombineerd met grijstinten. Het grote keukeneiland werd afgewerkt met een massief eikenhouten werkblad en een zitgedeelte. Daarnaast voorziet het zowel in een wasbak als het kookfornuis. De afzuiging werd mooi verwerkt in het plafond en valt amper op.

Strakke eikenhouten wand in uw moderne keuken

Doordat zowel de wasbak als het fornuis weggewerkt werden in het eiland is de wand erachter vrijwel volledig opgevuld met inbouwkasten en weggewerkte toestellen, zoals de oven en koelkast. Leuke feature is de deur die perfect aansluit bij het geheel en de keuken een moderne, strakke toets geeft.

Deze keuken werd volledig op maat getekend, ontworpen en geplaatst door de Bosbeke. Contacteer ons voor jouw keuken op maat.

Keukens naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!