Onze showroom is gesloten van 29 maart t.e.m. 5 april. Welkom terug vanaf 6 april!

Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Moderne eiken design keuken

Deze moderne eiken keuken combineert de warme look van het massieve Europese eikenhout met enkele strakke en moderne design aspecten. Deze keuken is het schoolvoorbeeld van hoe je de traditionele look van eikenhout perfect kunt combineren met de moderne eigenschappen van een hedendaagse keuken.

Voldoende (opberg)ruimte in deze moderne eiken keuken

Bij de Bosbeke houden we niet van compromissen. Deze keuken biedt jou dan ook voldoende bewegingsruimte. Het grote kookeiland zorgt ervoor dat je steeds over voldoende plek beschikt tijdens het kokerellen. Bovendien werd dit eiland gecombineerd met een eikenhouten tafelgedeelte. Zo houd je tijdens het koken contact met jouw gasten of heb je de mogelijkheid ‘s morgens in deze lichtrijke keuken te ontbijten. De ruime glaspartijen geven een onbetaalbaar zicht op de tuin.

Moderne eikenhouten designkeuken

Eikenhout staat al lang niet meer synoniem voor klassiek en dat bewijst deze keuken. Het hedendaagse kleurcontrast tussen het lichte eikenhout, de witte muren en zwarte accenten wordt hier probleemloos gekoppeld aan de moderne verlichting en laatste nieuwe toestellen. Een ingebouwde ruime koelkast en een in het plafond weggewerkte dampkap zorgen voor die eigentijdse accenten.

Liet jij je inspireren door deze realisatie van de Bosbeke? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bekijken graag hoe wij je kunnen helpen bij het ontwerpen van jouw droomkeuken.

Keukens naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!