Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Merk in de kijker: Miele

We kennen ondertussen allemaal de uitspraak ‘Miele, er is geen betere’. Trouw aan deze filosofie streeft Miele al meer dan 100 jaar naar een zeer hoge kwaliteit. Zo heb je als klant een geruststellende zekerheid dat je de beste huishoudtoestellen in huis haalt.

Bij De Bosbeke verwerken we vaak de toestellen van Miele in onze keukenontwerpen. Door de diverse designlijnen hebben we een brede keuze voor elke stijl van keuken. Bovendien is de bediening van de keukenapparatuur eenvoudig en aantrekkelijk.

Koken met een combi-stoomoven

Stoomkoken is gebaseerd op het feit dat waterdamp/vochtige lucht zijn warmte zeer efficiënt overdraagt. De stoom stroomt doorheen de voedingsmiddelen en zet zich hierop neer. De voedingsmiddelen garen gelijkmatig van buiten naar binnen. Door die warmteoverdracht wordt je eten gaar.

Een combi-stoomoven is een stoomoven waarin je ook perfect kunt bakken en braden. Stomen en traditionele ovenfuncties gaan dus hand in hand. De combi-stoomoven is een drie-in-één-apparaat, waarmee je de ene dag snel en eenvoudig aardappelen, groenten en vis stoomt. De andere dag bereid je een groot stuk vlees met de combinatie van een traditionele ovenfunctie met stoom. De derde dag maak je een knapperige pizza klaar.

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!