Zin om ons team te vervoegen? Wij zoeken een eiken keuken- en meubelplaatser

Een industriële, moderne keuken met natuursteen

Een moderne keuken met een industriële look? Dat kunnen wij ook!

In deze keuken is er vooral gewerkt met natuursteen. Dit geeft meteen een moderne look aan de keuken. Enkel de kastdeuren en de oplegplanken werden verwerkt in eik, wat zorgt voor een leuk en warm gevoel. De industriële look wordt compleet gemaakt dankzij leuke elementen zoals het imposante kookfornuis en de bijhorende schouwdampkap, de lichten boven het eiland en het ophangsysteem.

Er zijn heel veel opbergruimtes voorzien in deze keuken. Dit draagt bij aan de industriële look van de keuken, maar betekent ook dat alles altijd netjes opgeruimd moet worden zodat het geen ‘slordige keuken’ wordt. De rails boven het werkoppervlakte bieden de mogelijkheid om keukengerei op te hangen. Aan de 2 zitplaatsen van het keukeneiland kan je een snelle maaltijd eten, of kunnen vrienden of familie dicht bij de kok van dienst zitten.

Zou u ook graag een moderne keuken willen met een industriële look? Dan bent u bij De Bosbeke aan het juist adres! Maak een afspraak en samen bekijken wat uw mogelijkheden zijn.

Keukens naar JOUW wens!

Zoek je iets op maat en liet je je oog vallen op deze stijl? We luisteren graag naar jouw wensen!