Webshop

Shop online bij De Bosbeke

Het hart van De Bosbeke klopt voor massieve, Europese eik. Welke stijl je ook kiest, we verzorgen er al het meubelschrijnwerk voor je woning mee. Van houten keukens tot binnendeuren, van tafels tot kasten, van dressings tot badkamers. Vanuit ons eigen atelier in Ingelmunster leveren we tijdloos vakmanschap en zorgen we voor het interieur van je dromen…

Op zoek naar iets in massief hout?
Wij maken het voor jou!

Heb je een speciale wens of zoek je iets specifiek op maat in massief hout?
Laat ons weten wat je zoekt, en we bekijken samen de mogelijkheden.

Ontdek onze realisaties

Op zoek naar inspiratie voor jouw droominterieur? Bekijk onze projecten, en ontdek hoe je massief eikenhout op verschillende manieren kan verwerken in een interieur.
We denken graag met je mee!

Passie voor hout

De Bosbeke: passie voor hout

Het verhaal van de Bosbeke in Ingelmunster begint bij vier broers met een gedeelde passie voor hout. In 1962 richtten ze een zetelfabriek op waar voorheen café De Bosbeke stond. Zetelfabriek De Bosbeke was geboren en huisvestte het atelier van Etienne, Guido, Maurice en Wilfried Callewaert in de Rozestraat.

Toen al werkten ze het liefst met eikenhout en dat is vandaag nog steeds zo. Nu, enkele decennia later, zijn het de zonen van Maurice en Wilfried die het familiebedrijf runnen. Alleen het eindproduct wijzigde. Zo hebben zetels intussen plaats geruimd voor op maat gemaakte keukens, badkamers, dressings, deuren en tafels.

Laat je inspireren