imgp63031.jpg


Uw eiken keuken op maat 

Uw keuken is aan vernieuwing toe? Waarom overweegt u geen keuken in massieve eik? Een eiken keuken is kwalitatief, gaat jaren mee, is stijlvol, is er in elke stijl en raakt bovendien nooit uit de mode. 

Voor de keuze van uw eiken keuken begeleidt De Bosbeke u van A tot Z. Welke stijl wil u graag? Greeploos of met handvaten? Welke functionaliteiten heeft uw eiken keuken nodig? Samen bekijken we de mogelijkheden en ontwerpen wij uw eiken keuken.

Maak vandaag nog een afspraak en we ontwerpen samen met u de keuken van uw dromen!

Eiken keuken op maat 

Uw massief eiken keuken wordt gemaakt volledig naar uw wens maar ook volledig op maat van uw ruimte. Op die manier wordt elke centimeter in uw beschikbare ruimte benuttigd. De Bosbeke ontwerpt uw keuken op maat op basis van de voorziene ruimte. 

Kwalitatieve keuken kopen

Uiteraard moet uw keuken ook kwalitatief zijn. Het is belangrijk dat deze een lange levensduur heeft en tegen een stootje kan. Daarom maken wij bij De Bosbeke alle keukens in massieve eik. Onze keukens worden afgewerkt met een werkblad in graniet waardoor u kunt genieten van een stevige keuken die bovendien stijlvol is. Deze eiken massieve keukens kunnen ontworpen worden naar uw stijl en een aparte afwerking die voor een harmonieus geheel zorgen. 

  • imgp73011.jpg
  • imgp623411.jpg
  • imgp367811.jpg