Bezoek onze showroom

  • ffimg5522.jpg
  • ffimg5516.jpg
  • ffimg5513.jpg
  • ffimg5509.jpg
  • toonzaal-keukens.jpg
  • bosbeke-showroom-108097.jpg

Niets zegt zoveel over je nieuwe droomkeuken dan zelf voelen hoe het is om er middenin te staan. Kom de landelijke, moderne en luxe keukens van de Bosbeke bezichtigen in onze showroom in Ingelmunster. Tijdens jouw bezoek doe je de nodige inspiratie op en zie je de eindeloze mogelijkheden van onze natuurlijke materialen. Bovendien ervaar je de aantrekkingskracht van ons massief eikenhout. 

Wanneer je onze showroom in Ingelmunster bezoekt, bekijken we graag met jou welke keuken het best past bij hetgeen je voor ogen hebt. We overlopen de mogelijkheden en zetten onze ontwerpafdeling alvast aan het werk. Samen komen we tot de beste oplossing die volledig is afgestemd op jouw specifieke wensen.

 

Nieuwe showroom op komst bij de Bosbeke

Trends wijzigen constant. Eikenhout mag dan wel een traditioneel materiaal zijn, toch zijn de mogelijkheden eindeloos en laat dit natuurlijke materiaal ons toe zelfs de modernste elementen toe te passen in jouw nieuwe keuken. Om je zo optimaal mogelijk te kunnen inspireren en assisteren bij het maken van de juiste keuzes, zijn we momenteel onze showroom in een nieuw jasje aan het steken.

Hou alvast onze website in het oog, want we laten je binnenkort graag het resultaat van deze werken zien. In tussentijd weerhoudt dit jou er niet van onze showroom te bezoeken! Om je de aandacht te kunnen schenken die je verdient, begeleiden we je graag na afspraak.


Wanneer?
maandag t.e.m. donderdag: 09:00 -12:00 en 13:00 - 17:00.
vrijdag: 09:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00.
zaterdag: 10u00 - 17u00
Gesloten op zon- en feestdagen


Waar?
Rozestraat 55
8770 Ingelmunster