Moderne keukens op maat bij de Bosbeke

Wanneer u op zoek bent naar een moderne keuken die past bij uw eigentijdse interieur, dan bent u bij de Bosbeke aan het juiste adres. Wij beschikken over een jarenlange ervaring in het op maat ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van keukens.

Voor onze keukens werken wij bovendien steeds met natuurlijke producten: massief Frans eikenhout en natuursteen. Laat u inspireren door onze eerdere realisaties en aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie en/of een voorstel op maat van uw wensen.  

Moderne greeploze keuken op maat - de Bosbeke
Zoekt u een moderne keuken op maat? Contacteer de Bosbeke vrijblijvend. Ons ontwerpteam luistert met veel plezier naar uw wensen en zet vervolgens uw droomkeuken op papier.

Een moderne keuken van de Bosbeke

Bij de Bosbeke vervaardigen we onze keukens enkel en alleen uit de meest kwalitatieve natuurlijke grondstoffen. Enkel zo kunnen we keukens van de beste kwaliteit afleveren. Naast het beste Europese eikenhout, werken we zo steeds met natuursteen.

Met deze grondstoffen ontwerpen en vervaardigen wij de keuken van uw dromen. Wij kunnen namelijk elke stijl aan: naast de eerder traditionele en klassieke keukens, bieden we onze klanten zo ook een uitgebreid aanbod moderne keukens aan. 

Laat u inspireren door onze eerdere realisaties via link hieronder, of klik op de foto's

  • Praktische moderne eiken keuken - de Bosbeke
  • Moderne keukens kunnen uiteraard ook enkele traditionele accenten hebben - de Bosbeke
  • Deze strakke en moderne eiken keuken is op maat gemaakt door de Bosbeke

Wat typeert een moderne keuken? 

Een moderne keuken kenmerkt zich door zijn eenvoud en strakke design. Geen tierlantijntjes, maar eenvoudige patronen, strak geometrische vormen en natuurlijke kleuren zorgen voor een tijdloos gevoel waarin u graag gasten ontvangt of gezellig samen kokkerelt.

Deze keukens stellen functionaliteit voorop. Zo voorzien we in voldoende opbergruimte in de vaak greeploze kasten. Greeploze schoven zijn er in verschillende vormen en stijlen, maar stuk voor stuk zorgen ze ervoor dat uw keuken een strak geheel vormt. Bent u toch eerder fan van handgrepen? Geen enkel probleem. Ook daarop bieden wij bij de Bosbeke een modern alternatief.

 

Moderne keuken met kookeiland

Een eigentijdse keuken komt vaak met een kookeiland. Dit zorgt ervoor dat u ruimte creëert. Ook grote ramen, lichte kleuren en grote tegels of gietvloeren kunnen hiertoe bijdragen. Werk het geheel af met enkele moderne snufjes, zoals een afzuigsysteem dat uit uw kookeiland opstijgt, en u zit goed voor een lange tijd.

Heeft u zelf een idee hoe uw droomkeuken er modern en strak kan uitzien? Kom langs en wij tekenen samen met u de plannen uit.

Neem contact met ons op door het formulier hieronder in te vullen.

 

Contacteer de Bosbeke vrijblijvend. Wij ontwerpen uw moderne droomkeuken op maat