Moderne keukens op maat

Wanneer u op zoek bent naar een keuken die past bij uw moderne interieur, dan bent u bij de Bosbeke aan het juiste adres. Wij beschikken over een jarenlange ervaring in het op maat afleveren van keukens uit massief Frans eikenhout. Wij ontwerpen, maken en plaatsen uw keuken volledig op maat én met oog voor detail.

 

Moderne greeploze keuken op maat - de Bosbeke
Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak. We ontwerpen graag samen met u de keuken van uw dromen!

Een moderne keuken van de Bosbeke

Bij de Bosbeke bouwen we onze keuken steeds zelf en met de meest kwalitatieve natuurlijke grondstoffen. Zo kiezen we steeds voor massief Franse eik en natuursteen. Deze materialen laten ons toe om duurzame keukens te bouwen in elke stijl. Naast de klassieke keukens, bieden we onze klanten zo ook een uitgebreid aanbod moderne keukens

  • Praktische moderne eiken keuken - de Bosbeke
  • moderne eiken keuken met fornuis de Bosbeke
  • houten tijdloze keuken de Bosbeke

Een tijdloze en moderne keuken kenmerkt zich door zijn eenvoud en strakke design. Eenvoudige patronen, strak geometrische vormen en natuurlijke kleuren zorgen voor een tijdloos gevoel waarin u steeds tot rust komt wanneer u gasten ontvangt of gezellig samen kokkerelt.

Kasten voorzien in voldoende opbergruimte en openen vaak greeploos. Dit kan op verschillende manieren, maar stuk voor stuk zorgen ze ervoor dat u keuken een strak geheel vormt. Bent u toch eerder fan van handgrepen? Geen enkel probleem. Ook daarop bieden wij bij de Bosbeke een modern alternatief.

Een moderne keuken creëert, met het gebruik van een kookeiland en de combinatie van lichte kleuren en tegels, een ruim gevoel, zelfs in een beperkte ruimte. Werk het geheel af met enkele moderne snufjes, zoals een afzuigsysteem aan de zijkant, en u zit goed voor een lange tijd.

Heeft u zelf een idee hoe uw droomkeuken er modern en strak kan uitzien? Kom langs en wij tekenen samen met u de plannen uit.

Neem contact met ons op door het formulier hieronder in te vullen.