De Bosbeke

Brengt Hout tot leven

Enkele projecten

Bekijk enkele van onze gerealiseerde houten keukens in massieve eik.
Ook voor op maat gemaakte dressings, badkamermeubels en kasten kan u bij de Bosbeke terecht.

 
bosbeke.png

Atelier de Bosbeke

Atelier de Bosbeke produceert duurzame houten keukens, badkamermeubels, dressings en kasten op maat en in massieve Europese eik.

Deze onderneming steunt op 2 generaties ervaring in het maken van meubels en houtbewerking. Europese eik staat bekend als een zeer sterke en duurzame houtsoort. Dit nobele hout met zachte structuur en lichte kleur is dan ook ideaal voor alle mogelijke toepassingen in interieurvormgeving. Het heeft een warme uitstraling die zowel jong als oud weet te appreciëren.

Kwaliteitsmeubelen op maat

Ieder meubel wordt zorgvuldig behandeld en gecontroleerd om aan de strengste kwaliteitseisen te voldoen. Onze ontwerpafdeling denkt met u mee. Zij gieten uw wensen en ideeën in creatieve ontwerpen, aangepast aan de beschikbare ruimte.

de Bosbeke richt zich ook tot mensen die hun keuken, badkamer of dressing zelf op maat willen ontwerpen volgens een vooropgesteld budget.

klanten vertellen

  • P.S. uit Tervuren

    Mijn woning werd enkele jaren geleden verbouwd. Er werd één kamer voorbehouden voor een mooie & functionele dressing. Na een lang beslissingsproces was de kogel door de kerk: het zouden gesloten dressingkasten in eik worden.

    Lees meer
  • Vanja Vanhecke uit Maarke-Kerkem

    Wij kochten een oud landhuis en wilden absoluut het authentieke karakter van deze woning eervol in stand houden. Bij de renovatie kwam natuurlijk ook het plaatsen van een nieuwe landelijke keuken aan bod. Hiervoor hebben wij beroep gedaan op de Bosbeke.

    Lees meer