Notice: Undefined variable: item in /data/sites/web/debosbekebe/www/testimony.php on line 45

Vanja Vanhecke uit Maarke-Kerkem zegt:

Wij kochten een oud landhuis en wilden wilden absoluut het authentieke karakter van deze woning eervol in stand houden. Bij de renovatie kwam natuurlijk ook het plaatsen van een nieuwe landelijke keuken aan bod. Hiervoor hebben wij beroep gedaan op de Bosbeke. Wij hadden een heel duidelijk beeld van hoe deze keuken eruit moest zien. We moesten natuurlijk nog iemand vinden die deze plannen perfect zou begrijpen en uitvoeren. Iemand met kennis inzake keukens op maat.

Tijdens het kennismakingsgesprek werd meteen duidelijk dat de zaakvoerder, dhr. Andy Callewaert, ons de nodige tijd en ruimte gaf om ons project uit de doeken te doen. Daarna bracht hij enkele gerichte en constructieve tips aan, die het project enkel ten goede kwamen, zonder zichzelf op te dringen. Het gevoel hebben dat iemand je begrijpt en volledig meegaat in je denken, was voor ons een zeer aangename ervaring.

De keuken werd afgeleverd als een perfecte kopie van het ontwerp dat mijn echtgenoot reeds had uitgewerkt in 3D-model. Iemand vinden die het ontwerp in realiteit zou uitvoeren was niet evident, maar het is Andy en zijn team van de Bosbeke met verve gelukt.

Ik zou de Bosbeke zeker aanraden aan mensen die houden van vakmanschap en nood hebben aan een maatkeuken. Onze huidige landelijke keuken is werkelijk onze ultieme droomkeuken.

P.S. uit Tervuren schrijft het volgende:

Mijn woning werd enkele jaren geleden verbouwd. Er werd één kamer voorbehouden voor een mooie & functionele dressing. Na een lang beslissingsproces was de kogel door de kerk: het zouden gesloten dressingkasten in eik worden. Een bevriende binnenhuisarchitect maakte een plan op, terwijl ik bij verschillende firma's informeerde naar een uitwerking met offerte. Tot mijn verbazing werd vaak afgeweken van mijn wensen. De verschillende offertes lagen ook nogal uiteen, zonder duidelijk aanwijsbare reden.

Na veel teleurstellende contacten met andere firma's kwam ik terecht op de website van de Bosbeke. Daar zag ik een model dat precies tegemoetkwam aan mijn wensen. Na een bezoek aan de showroom en een eerste contact vroeg ik opnieuw een uitgewerkt plan met offerte. Deze keer liep alles op wieltjes: de plannen werden uitgewerkt naar mijn persoonlijke wens. Evenals viel het bestek en de gewenste prijsvork geheel binnen mijn krijtlijnen. Wat me uitermate beviel, was het luisterend oor, de suggesties en gerichte oplossingen van dhr. Andy Callewaert, met wie ik te allen tijde kon communiceren.

Geheel volgens afspraak werd alles afgeleverd en geïnstalleerd. Het vakkundige team van de firma heeft netjes en zeer hard gewerkt om het geheel binnen de afgesproken drie dagen te installeren. Een aangenaam pluspunt was dat zij ook andere wensen konden implementeren, zoals het inwerken van lichtschakelaars (alweer een zorg minder wat betreft het inschakelen van onbekende leveranciers). Nu heb ik eindelijk de dressing waarnaar ik al die tijd op zoek was. Het moet gezegd: het is een parel in mijn woning.

Op basis van mijn ervaringen kan ik de firma de Bosbeke ab-so-luut aanbevelen. Men beheerst het vak. Er is een goede opvolging van het dossier, de contacten verlopen uiterst prettig en er wordt snel en ter zake gereageerd op vragen of problemen. Afspraken worden bovendien steeds nageleefd. Er heerst een positieve én productieve sfeer waar je niet omheen kunt kijken in deze firma. Niet alleen kan ik deze firma aanraden, ik zou absoluut opnieuw met hen in zee gaan.