Ontdek onze eiken keukens en badkamercreaties tijdens het opendeurweekend van de bosbeke

Opendeurdagen en fabrieksverkoop de Bosbeke

De maand maart wordt er één om niet snel te vergeten bij de Bosbeke en Floor and Furniture. Tijdens deze maand organiseren we namelijk ons jaarlijks opendeurweekend én houden we een fabrieksverkoop in het kader van onze geplande uitbreidingswerken in de showroom. U leest er alles over hieronder. 

 

Ontdek onze houten creaties tijdens het opendeurweekend

In het weekend van 10 en 11 maart houden de Bosbeke en F&F samen een nieuwe editie van ons jaarlijkse opendeurweekend. We nodigen u dan graag uit om onze op maat gemaakte houten badkamer- en keukencreaties te ontdekken in onze showroom in Ingelmunster (Rozestraat 55, 8770 Ingelmunster).  

Maak van deze opendeurdagen gebruik om een idee te toetsen bij ons ontwerpteam, uw plannen concreet te maken of gewoon inspiratie op te doen. Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen met u wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zorgen alvast voor een hapje en een drankje, zodat we u in de gepaste sfeer kunnen te woord staan. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 18:00

 

 

Ontdek de showroom van de Bosbeke tijdens onze opendeurdagen

Fabrieksverkoop

Naast dit opendeurweekend kunt u tijdens de maand maart ook bij de Bosbeke en F&F terecht voor ongeziene koopjes tijdens onze fabrieksverkoop.

Wij staan namelijk op het punt een nieuwe toonzaal in dienst te nemen en daarom moeten alle tentoongestelde realisaties de deur uit. Kom dus uw slag slaan! 

 Wat u kunt verwachten, leest u hieronder: 

Floor and Furniture

  • Ontdek onze massief eikenhouten badkamermeubels

  • Breng uw plannen mee en laat ons ontwerpteam aan de slag gaan. Samen komen we tot een concreet en op maat gemaakt ontwerp.

  • Doe inspiratie op en ontdek nieuwe stijlen. Wij hebben meubels in landelijke, moderne, klassieke en tijdloze stijlen.

 

 

Ontdek de badkamercreaties van F&F, zoals Newton

 de Bosbeke

  • Ontdek onze eikenhouten meubels, binnendeuren en keukens.

  • Sla uw slag en tik tijdens onze uitverkoop één van onze uitgestalde keukens op de kop tegen een spotprijs.

  • Laat u inspireren door onze keukens in verschillende stijlen, kleuren en maten. Ons ontwerpteam werkt vervolgens graag een keuken op maat uit.  

 

Ontdek de keukens van de Bosbeke tijdens de opendeurdagen

We verwelkomen u graag in Ingelmunster. Tot dan!