Opendeurdagen/Treedays! De Bosbeke

Heeft u een bepaald ontwerp maar blijft het bij potlood, papier en vooral “gom”? Breng het mee. Onze ontwerpers zijn getraind in het lezen van gedachten, hebben sterk ontwikkelde smaakpapillen en “tekenen met hun oren.”

Heeft u reeds een ontwerp maar zoekt u nog een partner om uw project te realiseren binnen een bepaald budget: let’s talk about it.

Bent u eerder inspiratieloos en wil u nu eindelijk wel es iets anders dan een virtueel pinboard op pinterest? Laat onze talrijke realisaties in onze uitgebreide toonzaal u inspireren zodat uw project eindelijk concreet en vooral tastbaar wordt.

En, last but not least: aangezien sfeer een hoofdingrediënt is binnen de Bosbeekse mentaliteit, ontbreekt ons het oog niet voor de innerlijke mens. Een Belgische frietje en een Belgisch pintje -noem het onze moderne versie van “pot en pint”- en een glamoureuze ATAG-showcooking zijn de ideale smaakmakers om tot een inspirerend gesprek te komen.

Opendeurdagen:

13 maart 2015: van 18u tot 22u
14 maart 2015: van 14u tot 20u
15 maart 2015: van 10u tot 18u met demo showcooking (ATAG) van11u tot 17u

Mocht u nog steeds niet overtuigd zijn, dan zetten we u de voordelen van een bezoek aan onze opendeurdagen in onze showroom nog eventjes op een rijtje:

F &F

• De nieuwste HOT trends en tendensen binnen de badkamermeubelen.

• Een nieuw, rijk en uitgebreid gamma aan tabletten.

• Nieuwe modellen met esthetische trekjes.

• Lumineuze uitbreidingen van enkele bestaande maten.

 

De Bosbeke

• Een prachtige voorstelling van ons maatwerk in massieve eik binnen het domein van

> Keukens
> Dressings &
> Bibliotheekkasten

Volgens persoonlijke smaak: Landelijk, cottage, retro, greeploos, strak, rustiek, tijdloos, Engels, klassiek, modern, enz...

En last but not least: voor de snelle beslissers: 3 toonzaalmodellen te koop en te bezichtigen tijdens onze showdays!

terug