Natuurstenen keukenblad op maat

Natuursteen is het ideale materiaal voor uw keukenblad. Dit materiaal is niet alleen zeer duurzaam, maar geeft keukens ook een luxueuze uitstraling. Een werkblad van natuursteen is uniek, met elk zijn eigen variatie in kleur en tekening.

 

Verschillende kleuren en patronen

Er zijn diverse soorten natuursteen. Bij de keuze voor dit materiaal bent u dan ook zeker niet gebonden aan een kleur. Er zijn zowel stijlvolle donkere kleuren als elegante lichte kleuren beschikbaar voor uw keukenblad. De kleur die je kiest, geeft de keuken direct een compleet andere uitstraling. Naast de kleur verschilt ook de structuur, patroon en afwerking per natuursteen. De ene natuursteen is veel egaler van kleur dan de ander en je hebt ook natuurstenen met grotere kleurschakeringen en ruwere afwerkingen. Wij adviseren u graag welke natuursteen bij uw keuken past.

  • imgp13351.jpg
  • imgp11711.jpg
  • imgp63031-1.jpg

Diktes en afwerking

U kunt kiezen uit verschillende diktes voor uw werkblad. De keuze voor een bepaald soort natuursteen heeft invloed op de uitstraling. Blauwsteen is bijvoorbeeld van nature glad afgewerkt met een mat oppervlak. Zimbabwe kent dan weer een ruwere afwerking, waardoor het oppervlak robuuster en authentieker aanvoelt. Natuursteen is daardoor divers en de ideale keuze voor uw keuken, of u nu voor meer dynamiek wil gaan of juist een strakke afwerking.

  • imgp11821.jpg
  • imgp288711.jpg
  • imgp262011.jpg

Keukenblad op maat

De keuze voor natuursteen maakt maatwerk mogelijk. Al onze keukens leveren wij op maat en dat geldt ook voor onze werkbladen. Indien nodig meten we uw aanrecht en kookeiland op na de plaatsing van de keukenkasten. Het resultaat is dat het keukenblad tot op de millimeter zal passen.

Bij vrijwel alle projecten werken we met natuursteen. We weten dus als geen ander wat de mooiste combinaties zijn en welke kleuren en afwerkingen het meest geschikt zijn voor de sfeer die u wilt creëren. Neem een kijkje bij onze projecten om inspiratie op te doen of neem contact met ons op voor meer advies.

Terug