Dressing met eiland

Een dressing zorgt in ieder huis voor een extra touch. Maar ooit al gedacht om die dressing uit te breiden met een eiland? Indien de dressing voldoende ruim is, plaats er dan zeker zo’n eiland in. Het eiland geeft een gevoel van klasse en exclusiviteit. Het zorgt altijd en overal voor dat echte ‘wauw-gevoel’. Daarenboven bent u bij De Bosbeke zeker van de perfecte kwaliteit.

dressing met eiland

De voordelen van een dressing met eiland

De dressing met eiland zorgt niet alleen voor dat unieke gevoel, maar geeft u nog tal van andere voordelen. Het eiland zorgt in de eerste plaats voor enorm veel ruimte, die u op een nuttige manier kan benutten. U kan er extra kledij of schoenen in kwijt, of als u kiest voor laden met vakverdelingen kan u er accessoires in leggen.

Een ander voordeel is dat het oppervlak ook kan gebruikt worden. Die ruimte kan u gebruiken om kledij op te plooien of om combinaties op uit te proberen.

  • Dressing met eiland
  • Dressing met eiland
  • Dressing met eiland

Een dressing met eiland op maat

Ook overtuigd van de meerwaarde van een dressing met eiland? De Bosbeke zorgt voor uw dressing met eiland op maat van al uw noden. Wij helpen u in de keuze van materialen en gepaste vormen. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom!

terug