Kersttrends 2016 voor in uw keuken

De kerst- en eindejaarsperiode staan voor de deur. Het is bijna weer tijd om de woning klaar te maken voor kerstmis. In de woonkamer staat dan een stralende kerstboom, de kaarsjes branden en de haard brandt. Geen gebrek aan kerstdecoratie en sfeer in de woonkamer maar verlies de keuken niet uit het oog. Tijdens de feestdagen brengt iedereen minstens evenveel tijd door in de keuken als in de woonkamer. Het is dus belangrijk die gezellige kerstsfeer ook in uw keuken door te trekken.

Kerstideeën in de keuken

Ook in de keuken kan u het met kleine accenten en leuke kerstdecoratie gezelliger maken. Naar jaarlijkse gewoonte zijn er ook dit jaar enkele trends in de kerstdecoratie. Omdat elke keuken een andere stijl heeft is het belangrijk de juiste trend te kiezen die bij uw keuken aansluit. Daarom geven we u graag de trends voor uw keuken mee.

Kerstkleur 2016 de bosbeke.jpg

Kerstkleuren 2016

Twee opvallende kerstkleuren dit jaar zijn Eucalyptus en Marsala. Eucalyptus is een lichte groentint en Marsala een dieprode wijnkleur. Groen en rood zijn uiteraard klassieke kleuren tijdens de kerstperiode maar ze bestaan in honderden varianten. De varianten zijn passend in elke keukenstijl en komen dus in elke kersttrend terug.

Samen met Eucalyptus en Marsala voeren dit jaar beige, koper en licht goud de boventoon. Om het kerstinterieur af te maken zorgt fris wit voor extra puurheid. Ook de decoratie zelf is origineel in 2016. Elementen uit allerlei culturen worden gemixt, van Aztek-stijl tot hippie-achtig en dream catchers die het Ibiza-gevoel oproepen.

Foto: Stijlvol Styling

De kersttrend voor een tijdloze keuken

Dit jaar worden we overdonderd door warme stijlen. Echter is er toch één koele trend dit jaar die we niet achterwege konden laten. De trend bestaat uit een combinatie van wit, zilver, verschillende kleuren blauw én eucalyptus-groen. Tijdloze kerstkleuren die we elk jaar terug vinden. Deze stijl is dus ideaal voor een tijdloze keuken. U beschikt over een tijdloze keuken? Kies voor de tijdloze kersttrend van 2016.

Landelijke keuken kersttrend 

Wat een landelijke keuken typeert is licht hout en witte elementen. Dit in combinatie met prachtig kerstrood maakt de kersttrend voor dit jaar. Uw landelijke eiken keuken van de Bosbeke gecombineerd met witte kaarsen en bloemen, rode decoratie en kerstlichtjes bezorgt uw gasten een onvergetelijk kerstfeest.

  • tijdloze keuken kerst de bosbeke.jpg
  • landelijke keuken kerst de bosbeke.jpg

Kerst in de klassieke keuken

Met de kersttrend van dit jaar waant u zich in een klassieke keuken zoals in een winterse chalet in de Ardennen. De kernkleuren zijn kerstgroen, truffelbruin, zacht oranje en okergeel. Accenten van wolwit maken het volledig af.

Een moderne kersttrend voor de moderne keuken

Deze moderne kersttrend is chiquer dan chique. Glitter, glans én glamour! Moderne, parelkleurige elementen in combinatie met de trendkleur Marsala. Om de moderne kerststijl extra stoer te maken wordt gebruik gemaakt van zwarte accenten. Zwarte draadmanden, glazen figuren met een zwart randje en dit samen met de parelkleurige elementen maken uw moderne keuken kerst klaar. 

  • klassieke keuken kerst de bosbeke.jpg
  • moderne keuken kerst de bosbeke.jpg

Elke keuken zijn stijl

kerstdecoratie en keukenstijlen naar ieders smaak en interieur. U weet al welke kersttrend u zal volgen maar u heeft enkel nog de passende keuken nodig? De bosbeke maakt uw gewenste keuken op maat. Maak vandaag nog uw afspraak en bezoek onze toonzaal.

terug