Eikenhouten tafels op maat

De eettafel is de kern van uw woning. Er wordt aan gegeten, spelletjes gespeeld, u ontvangt er bezoek, er wordt aan gelachen en aan gehuild. Of deze tafel nu in uw keuken staat of in de eetkamer, de eikenhouten tafel wordt dagelijks gebruikt en hoort dus kwalitatief, mooi en te passen bij uw woningstijl.

Bekijk ons assortiment eikenhouten tafels.
Kies uw stijl en afwerking en samen maken we uw droomtafel.

Kwalitatieve eettafels

De Bosbeke creëert al 3 generaties meubelen en keukens in massieve eik. Onze vakmannen zijn houtbewerkers in hart en nieren en maken meubelen met passie. Wij adviseren u graag bij de keuze of ontwerp van uw eettafel.

Elk meubel wordt vervaardigd uit massieve eik die getest werd op zijn duurzaamheid en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Daarom kunnen wij u verzekeren dat een eikenhouten eettafel erg sterk is, het kan tegen een stootje, gaat een leven lang mee en straalt kwaliteit uit.

  • eiken eettafel de bosbeke.jpg
  • massief eiken tafel de bosbeke.jpg
  • eikenhouten eettafel de bosbeke.jpg


Eikenhouten tafels in verschillende stijlen

Een eettafel in massieve eik hoeft niet per sé klassiek te zijn. Het eikenhout zorgt voor de kwaliteit en stevigheid. Wat betreft het design van de tafel kan u alle kanten op. Zo zijn er veel verschillende houtkleuren en afwerking waardoor uw tafel volledig kan worden aangepast aan de stijl van uw woning. 

Door het personaliseren van de vorm, de houtkleur, gladde of robuuste afwerking, de tafelpoten,… van uw eikenhouten tafel, heeft u een uniek exemplaar. Op die manier geniet u van een combinatie van kwaliteit en klasse met een moderne, landelijke, eigentijdse of klassieke look. 

Bekijk alvast gerust enkele van onze creaties in verschillende stijlen. Laat u inspireren of vind de tafel van uw dromen. 

Samen streven we naar de perfecte eikenhouten eettafel

Kom gerust eens langs bij De Bosbeke voor het maken van uw eiken eettafel. U mag langskomen met een eigen ontwerp of we steken de koppen bij elkaar om het perfecte ontwerp te creëren. Samen bekijken we de mogelijkheden om u de eettafel te bezorgen die uw woning af maakt.

terug