Bezoek de Bosbeke op Inside in Gent

Tussen donderdag 1 en zondag 4 november 2018 staat de Gentse Flanders Expo in teken van de topcombinatie tussen lekker eten en gezelligheid. Inside is een nieuwe beurs en geldt als de opvolger van CountrySide. Bezoekers kunnen er terecht voor inspiratie over alles wat met een warm interieur, goed eten en avontuur te maken heeft.

Natuurlijk vind u er ook de Bosbeke terug en wel op stand nummer 102-09.

 

Ontdek de warme eikenhouten keukens van de Bosbeke op Inside in Gent

Ontdek de warme eikenhouten keukens van de Bosbeke op Inside

Na een zonnige zomer is het stilaan weer tijd voor vallende bladeren, kortere dagen en frissere temperaturen. Tijd om 's avonds weer samen in de zetel voor de haard te gaan zitten. Gezelligheid, warmte, genieten. Het zijn allemaal termen die onlosmakelijk verbonden zijn met de herfst en winter. Dat is dan ook waar Inside om draait. Op het menu, en dat kunt u best lettelrijk nemen, staan interieur- en decoratietips, lekker eten en avontuurlijke buitenactiviteiten.  

Om de tientallen standhouders overzichtelijk te kunnen presenteren, wordt de beurshal opgedeeld in zes verschillende themazones, of ‘belevingseilanden’. Elke zone brengt standhouders binnen hetzelfde segment samen. Op elk eiland vind u specifieke standen, workshops en een bar met aangepaste hapjes. De zones die u kan verwachten zijn: ‘home’, ‘outside’, ‘outdoor active’, ‘crafts & arts’, ‘pure & healthy lifestyle’ en ‘local & authentic food’.

 

Praktische informatie over de Bosbeke's aanwezigheid op Inside

Iedereen is van harte welkom in Flanders Expo (Maaltekouter 1, 9051 Gent) tussen donderdag 1 en zondag 4 november, telkens tussen 10:00 en 18:00. Op vrijdag 2 november is er een avondopening tot 22:00.

U vindt de Bosbeke op stand nummer 102-09, waar u onze, op maat gemaakte eikenhouten keukens, kunt bewonderen. Aarzel niet om ons te bestoken met jouw vragen, uw ideeën af te toetsen bij ons ontwerpteam of om uw plannen mee te brengen. Wij helpen u graag verder op weg naar een gezellige keuken. 

Meer informatie over de beurs zelf, vind u op de website van Inside, of stuur ons een berichtje via onderstaand formulier. Wij helpen u graag verder.