Bezoek de Bosbeke op Batibouw

Tussen donderdag 21 en zondag 3 maart staat Brussels Expo naar aloude traditie opnieuw in het teken van Batibouw. Dit jaar kun je in de verschillende Paleizen terecht voor wat alweer de 60e editie is van België's grootste bouw-, renovatie- en interieurbeurs.

Natuurlijk vind je ook de Bosbeke opnieuw op dit event. Dit jaar delen we een stand met onze goede vrienden van Abel Falisse. Samen helpen we je graag verder op stand 11 111

 

 

de Bosbeke is aanwezig op Batibouw 2019

Praktische Informatie Batibouw

Data en openingsuren

Zoals steeds begint Batibouw met een aantal Professionele dagen, vooraleer de deuren te openen voor het particuliere publiek. Professionals zijn welkom op donderdag 21 tussen 10:00 en 18:30 en op vrijdag 22 februari tussen 10:00 en 21:00. 

Als particulier ben je vervolgens welkom tussen zaterdag 23 februari en zondag 3 maart, telkens van 10:00 tot 18:30. Op donderdag 28 februari vindt bovendien de nocturne plaats. Dan is iedereen welkom tot 22:00!

 

Locatie van Batibouw

Batibouw wordt steeds georganiseerd in de Paleizen van Brussels Expo op het Belgiëplein in Brussel. Deze site is vrij vlot te bereiken met de wagen, maar ook met het openbaar vervoer.

Meer informatie vind je op de website van Batibouw.