Webshop

Shop online bij De Bosbeke

Le cœur de De Bosbeke bat pour le chêne européen massif. Quel que soit le style que vous choisissez, nous nous occupons de toute la menuiserie de votre maison qui l'accompagne. Des cuisines en bois aux portes intérieures, des tables aux placards, des dressings aux salles de bainsDans notre propre atelier à Ingelmunster, nous vous proposons un savoir-faire intemporel et nous nous occupons de l'intérieur de vos rêves...

Op zoek naar iets in massief hout?
Wij maken het voor jou!

Heb je een speciale wens of zoek je iets specifiek op maat in massief hout?
Laat ons weten wat je zoekt, en we bekijken samen de mogelijkheden.

Ontdek onze realisaties

Op zoek naar inspiratie voor jouw droominterieur? Bekijk onze projecten, en ontdek hoe je massief eikenhout op verschillende manieren kan verwerken in een interieur.
We denken graag met je mee!

La passion du bois

De Bosbeke: passie voor hout

Het verhaal van de Bosbeke in Ingelmunster begint bij vier broers met een gedeelde passie voor hout. In 1962 richtten ze een zetelfabriek op waar voorheen café De Bosbeke stond. Zetelfabriek De Bosbeke was geboren en huisvestte het atelier van Etienne, Guido, Maurice en Wilfried Callewaert in de Rozestraat.

Toen al werkten ze het liefst met eikenhout en dat is vandaag nog steeds zo. Nu, enkele decennia later, zijn het de zonen van Maurice en Wilfried die het familiebedrijf runnen. Alleen het eindproduct wijzigde. Zo hebben zetels intussen plaats geruimd voor op maat gemaakte cuisines, salles de bains, dressings, portes en tables.

Laat je inspireren