Webshop

Shop online bij De Bosbeke

De Bosbeke a le cœur qui bat pour le chêne Européen massif. Quelle que soit votre style, nous l’utilisons pour toutes la menuiserie de votre maison. De cuisines en bois jusqu’aux portes d’intérieures, mais aussi des tables, des armoires, des dressings et des des salles de bains. Depuis notre atelier situé à Ingelmunster, nous vous offrons un savoir-faire intemporel et créons l’intérieur de vos rêves …

Op zoek naar iets in massief hout?
Wij maken het voor jou!

Heb je een speciale wens of zoek je iets specifiek op maat in massief hout?
Laat ons weten wat je zoekt, en we bekijken samen de mogelijkheden.

Ontdek onze realisaties

Op zoek naar inspiratie voor jouw droominterieur? Bekijk onze projecten, en ontdek hoe je massief eikenhout op verschillende manieren kan verwerken in een interieur.
We denken graag met je mee!

Une passion pour le bois

De Bosbeke: passie voor hout

Het verhaal van de Bosbeke in Ingelmunster begint bij vier broers met een gedeelde passie voor hout. In 1962 richtten ze een zetelfabriek op waar voorheen café De Bosbeke stond. Zetelfabriek De Bosbeke was geboren en huisvestte het atelier van Etienne, Guido, Maurice en Wilfried Callewaert in de Rozestraat.

Toen al werkten ze het liefst met eikenhout en dat is vandaag nog steeds zo. Nu, enkele decennia later, zijn het de zonen van Maurice en Wilfried die het familiebedrijf runnen. Alleen het eindproduct wijzigde. Zo hebben zetels intussen plaats geruimd voor op maat gemaakte cuisines, des salles de bains, des dressings, des portes et des tables sur mesure.

Laissez-vous inspirer