Gezellige living met eenvoudige lage opbergkastjes

Eiken TV meubel op maat

Iedereen heeft een een Tv-meubel nodig in huis. Dikwijls vormt het TV-meubel het hart van de woonkamer. Het is dan ook van belang een Tv-meubel te kiezen dat past binnen de stijl van uw woning.

Omdat een Tv-meubel allerhande bekabeling moet verbergen en er heel wat wordt in opgeborgen is het noodzakelijk te kiezen voor een kwalitatief, stijlvol meubel zoals een in massieve eik en is de keuze voor een Tv-meubel op maat de beste keuze.

Massief eiken Tv-kasten

Kiezen voor een kast in eik heeft verschillende voordelen. Zo is eik een stevige en harde houtsoort. Het is slijtvast, duurzaam, gemakkelijk te bewerken en zeer stabiel. Daardoor kan een massief eiken meubel heel wat verdragen wat ideaal is voor een Tv-meubel.

Daarnaast heeft eik karakter in het hout, er zijn kleurschakeringen en er zijn nooit 2 houtplanken gelijk. Dat zorgt ervoor dat het Tv-meubel er uniek en charmevol uitziet met een aparte uitstraling.

Eiken kasten in elke stijl en op maat

Een eiken TV-meubel is er in elke stijl. Eiken meubels zijn zeker niet steeds donkere, robuuste, klassieke meubels. Er bestaan ondertussen oneindig veel mogelijkheden waardoor eiken meubels passen binnen de stijl van uw woning. De Bosbeke begeleidt u bij het kiezen van de juiste stijl en look van uw eiken TV-kast. Bovendien maakt De Bosbeke uw TV-meubel volledig op maat waardoor u zowel de hoogte, breedte, diepte,… kunt bepalen en u geniet van een optimale afwerking waarbij elke centimeter in uw beschikbare ruimte optimaal wordt benut.

We geven u graag enkele stijlen TV-kasten mee. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek Tv-meubel. De populariteit van een klassiek tv-meubel is nooit verdwenen. Het past in elke ruimte, bij elke stijl en u kunt het meubel voor veel meer gebruiken dan enkel uw televisie erop plaatsen.

Daarnaast is er het zwevende TV-meubel. Met een zwevend meubel creëer je een groter ruimtegevoel en het maakt de stijl meteen moderner. Uiteraard wordt dit meubel gemaakt naar uw stijl, wensen en op maat.

Uiteraard kan u ook uw televisiescherm plaatsen op een groot TV-meubel die ook als opbergkast kan fungeren. Dit is vooral handig als u weinig opbergruimte heeft. Zo kan u het meubel gebruiken als bibliotheek, videotheek en opbergkast. De Bosbeke maakt ook dit TV-meubel volledig op maat zodat u geen verloren ruimte heeft.

De Bosbeke Ingelmunster: massief eiken vakmanschap

De Bosbeke se charge de toute l’ébénisterie pour votre habitation. Quel que soit votre style de prédilection, vous pouvez vous adresser à nous pour la création d’un concept complet, allant des cuisines aux portes intérieures, en passant par les tables, les armoires et les dressings. Toutes nos réalisations sur mesure sont fabriquées en chêne massif européen de qualité supérieure. Nous veillons à ce que l’ensemble soit cohérent en concevant ensemble l'intérieur de vos rêves !

Bekijk ook onze andere tips...

Eikenhouten keuken met eethoek

Eiken boekenkast op maat

Een mooie, stijlvolle boekenkast op maat is een sfeermaker in huis en bovendien erg praktisch. In een grote boekenkast kunt u accessoires etaleren, boeken verzamelen, verlichting integreren

Lisez la suite »
Folder De Bosbeke

Vous voulez en savoir plus sur nous et sur notre méthode de travail ? Téléchargez notre brochure et inspirez-vous à n’importe quel moment, sans connexion Internet !