Rustgevende eikenhouten keuken

5 nieuwe keukentrends in uw keuken

De afgelopen jaren waren felle kleuren, strakke cuisines en cuisines met een cleane look de mode. Nu wordt eerder de keuken die rust en stijl uitstraalt populair. Ook het combineren van verschillende stijlen lijkt een opkomende trend te zijn. 

Trend 1: Het combineren van keukenstijlen

Houdt u van meerdere stijlen of weet u niet goed welke keukenstijl te kiezen? Het combineren van twee keukenstijlen is dan voor u de ideale keukentrend. Het uitzicht van een strakke, moderne keuken wordt volop gecombineerd met de rust van een houten keuken.

Ook een houten keuken kan in een strakke stijl gegoten worden waardoor de combinatie van beide voor een harmonieus geheel zorgen. Doordat de Bosbeke alle cuisines op maat maakt, is het perfect mogelijk uw eigen combinatie van stijlen te kiezen.

Trend 2: Aardse en natuurlijke kleuren

Dit jaar zijn weer veel aardse en natuurlijke kleuren in de mode voor de keuken. Ze creëren een rust en stralen kwaliteit en stijl uit. Dit zorgt ervoor dat de massief houten keuken nog meer in de mode is.

Bij de Bosbeke is het mogelijk om een natuurlijke keuken met een muur, spatwand of keukenfornuis in een accentkleur of hip motiefje te combineren om een verrassend groter ruimtelijk gevoel te creëren. Bekijk enkele voorbeelden van onze keukens.

Trend 3: Keukenmateriaal wordt tentoon gesteld

De tijd dat we potten, tassen en bestek verstopten achter kasten en in lades is voorgoed voorbij. In de nieuwe keuken mag alles gezien worden. En dat is ook het geval bij de Bosbeke. Doordat het keukenmateriaal zichtbaar is, oogt uw keuken niet alleen huiselijk en sfeervol maar het is ook nog eens praktisch.

Uiteraard zijn lades en kasten nog niet uit den boze. Want een aantal plastieken potten zijn nu eenmaal minder aantrekkelijk om uit te stallen in uw keuken.

Trend 4: De natuur in uw keuken

Potten met verse kruiden zien we al langer in de keuken. Maar nu zijn ook kamerplanten in de keuken de mode.
Een plant of boeket bloemen in een hoek, op de vensterbank of op het werkblad is een van de keukentrends van het moment.
Sfeervol en tegelijk brengt het zuurstof is huis. Eentje om te onthouden!

Trend 5: De loft keuken

Eén van de keukentrends van 2016 die vermoedelijk ook de jaren daarna populair blijft, is de loft keuken. Aangezien woonkamer en keuken meer en meer een geheel vormen, kan u de keuken tegenwoordig door een grote ruimte laten lopen.
Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een rechte keuken die over de hele muur loopt en als zowel keuken en living kan gebruikt worden. Bekijk het volledige loft project.

De Bosbeke

Bij de Bosbeke maken we elke keuken op maat en volledig naar wens.
Prenez rendez-vous en we bekijken samen de stijl, grootte en handige oplossingen die uw keuken perfect maken.

De Bosbeke Ingelmunster: massief eiken vakmanschap

De Bosbeke se charge de toute l’ébénisterie pour votre habitation. Quel que soit votre style de prédilection, vous pouvez vous adresser à nous pour la création d’un concept complet, allant des cuisines aux portes intérieures, en passant par les tables, les armoires et les dressings. Toutes nos réalisations sur mesure sont fabriquées en chêne massif européen de qualité supérieure. Nous veillons à ce que l’ensemble soit cohérent en concevant ensemble l'intérieur de vos rêves !

Bekijk ook onze andere tips...

Eikenhouten keuken met eethoek

Eiken boekenkast op maat

Een mooie, stijlvolle boekenkast op maat is een sfeermaker in huis en bovendien erg praktisch. In een grote boekenkast kunt u accessoires etaleren, boeken verzamelen, verlichting integreren

Lisez la suite »
Folder De Bosbeke

Vous voulez en savoir plus sur nous et sur notre méthode de travail ? Téléchargez notre brochure et inspirez-vous à n’importe quel moment, sans connexion Internet !