De Bosbeke

brengt hout tot leven

Enkele projecten

Bekijk enkele realisaties van onze houten keukens in massieve eik.
Ook voor op maat gemaakte dressings, badkamermeubels en kasten kan u bij ons terecht.

 
bosbeke.png

atelier de Bosbeke

atelier de bosbeke produceert duurzaam maatwerk in houten keukens, badkamermeubels, dressings en kasten in massieve, Europese eik.

Deze onderneming steunt op 2 generaties ervaring in meubels maken en houtbewerking. Europese eik staat bekend als een zeer sterke en duurzame houtsoort. Dit nobele hout met zachte structuur en lichte kleur is dan ook ideaal voor alle mogelijke toepassingen in interieurvormgeving. Het heeft een warme uitstraling die jong en oud weten te appreciëren.

Kwaliteitsmeubelen op maat

Ieder meubel wordt zorgvuldig behandeld en gecontroleerd om aan de strengste kwaliteitseisen te voldoen. Onze ontwerpafdeling denkt met u mee, ontwikkelt uw ideeën tot creatieve ontwerpen, aangepast aan de beschikbare ruimte.

de Bosbeke richt zich ook tot mensen die zelf hun keuken, badkamer of dressing willen ontwerpen op maat en volgens vooropgesteld budget.

klanten vertellen

  • P.S. uit Tervuren

    Mijn woning werd enkele jaren geleden verbouwd, en er werd één kamer voorbehouden voor een mooie & functionele dressing. Na een lang beslissingsproces was de kogel door de kerk: het zouden gesloten dressingkasten in eik worden.

    lees meer
  • Vanja Vanhecke uit Maarke-Kerkem

    Wij kochten een oud landhuis. Wij wilden absoluut het authentieke karakter van deze woning eervol in stand houden. Bij de renovatie kwam natuurlijk ook het plaatsen van een nieuwe landelijke keuken aan bod. Hiervoor hebben wij beroep gedaan op de Bosbeke.

    lees meer