P.S. uit Tervuren schrijft het volgende:

Mijn woning werd enkele jaren geleden verbouwd, en er werd één kamer voorbehouden voor een mooie & functionele dressing. Na een lang beslissingsproces was de kogel door de kerk: het zouden gesloten dressingkasten in eik worden. Een bevriende binnenhuisarchitect maakte een plan op, en ik vroeg verscheidene firma's om een uitwerking met offerte. Tot mijn verbazing werd vaak afgeweken van mijn wensen. De verschillende offertes lagen ook nogal uiteen, zonder direct aanwijsbare reden.

Na veel teleurstellende contacten met andere firma's kwam ik terecht op de website van de Bosbeke. Daar zag ik een model dat precies tegemoetkwam aan mijn wensen. Na een bezoek aan de showroom en een eerste contact vroeg ik opnieuw een uitgewerkt plan met offerte. Deze keer liep alles op wieltjes: de plannen werden uitgewerkt naar mijn persoonlijke wens. Evenals viel het bestek en de gewenste prijsvork geheel binnen mijn krijtlijnen. Wat me uitermate beviel, was het luisterend oor, de suggesties en gerichte oplossingen van dhr. Andy Callewaert, met wie ik te allen tijde kon communiceren.

Geheel volgens afspraak werd alles afgeleverd en geïnstalleerd. Het vakkundig team van de firma heeft netjes en zeer hard gewerkt om het geheel binnen de drie dagen te installeren. Een aangenaam pluspunt was dat zij ook andere wensen konden implementeren zoals oa. het inwerken van lichtschakelaars(. Alweer een zorg minder inzake het inschakelen van nieuwe onbekende leveranciers.) Na afloop heb ik nu eindelijk de dressing waarnaar ik reeds erg lang op zoek was. Het moet gezegd: het is een parel in mijn woning.

Op basis van mijn ervaringen kan ik de firma de Bosbeke ab-so-luut aanraden. Men beheerst het vak. Er is een goede opvolging van het dossier, de contacten verlopen uiterst prettig, en er wordt snel en ter zake gereageerd op vragen of problemen. Afspraken worden nageleefd. Er heerst een positieve én productieve sfeer in deze firma waar je niet omheen kunt kijken. Niet alleen kan ik deze firma aanraden, ik zou absoluut opnieuw met hen in zee gaan.