Vanja Vanhecke uit Maarke-Kerkem zegt:

Wij kochten een oud landhuis. Wij wilden absoluut het authentieke karakter van deze woning eervol in stand houden. Bij de renovatie kwam natuurlijk ook het plaatsen van een nieuwe landelijke keuken aan bod. Hiervoor hebben wij beroep gedaan op de Bosbeke. Wij hadden een heel duidelijk beeld van hoe deze keuken eruit moest zien. Daarvoor dienden we iemand te vinden die deze plannen perfect wist te begrijpen en uit te voeren. Iemand met kennis inzake keukens op maat.

Tijdens het kennisgesprek werd meteen duidelijk dat de zaakvoerder, dhr. Andy Callewaert, ons de nodige tijd en ruimte gaf om ons project uit de doeken te doen. Daarna kaartte hij enkele gerichte en constructieve tips aan, die het project enkel ten goede kwamen, zonder zichzelf op te dringen. Het gevoel hebben dat iemand je begrijpt en dat iemand volledig meegaat in je denken, was voor ons een zeer aangename ervaring.

De keuken werd afgeleverd als een perfecte kopie van het ontwerp dat mijn echtgenoot reeds had uitgewerkt in 3D-model. Iemand vinden die dat in realiteit kan uitvoeren was niet evident, maar het is Andy en zijn team van de Bosbeke met verve gelukt.

Ik zou de Bosbeke zeker aanraden aan mensen die houden van vakmanschap en nood hebben aan een maatkeuken. Onze huidige landelijke keuken is werkelijk onze ultieme droomkeuken.